Mostantól áradni fog a közpénz állami hirdetések formájában a Hír tv-hez?
A HírTV-ben mit láttam ma délután?
Kihansúlyozom, DÁNIÁBAN éleő SZÉKELYFÖLDI idős házaspár nyilatkozott arról, hogy "Dániában, Norvégiában nincsenek biztonságban az emberek, mert az afrikai bevándorlók gyújtogatnak, borítanak, Allahu Akbar-t kiáltanak, rabolnak, erőszakolnak"...
De kérdem én... ha a több éve ott élő székelyföldi házaspár "veszélyben érzi magát" miattuk, akkor hogyhogy nem utaznak vissza hazájukba? :D
Ez nekem nagyon furcsa xDD
Nem libsizel, hanem a kérdésre válaszolsz!
3.
Mert szeretik azt a szép és gazdag országot de rossz nekik látni, hogy mi lesz belőle?
HakapesziM
Te nem menekülnél egy olyan országból, akármennyire szép és gazdag lenne, ha "minden migri" Allahu Akbarozna? :D
8.
1. Nem menekülnék mert nem vagyok ijedős.
2. Ha valahol évek, évtizedek óta élek, odaköt munka, barátok stb. akkor nem egyszerű azt otthagyni.
3. Miért az menjen el, aki hasznos tagja az adott társadalomnak? Menjen Abdul a krv nyjba ha nem jó ott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!