Ha a DK megtud erősödni annyira mint régen az MSZP, akkor elképzelhető, hogy megint olyan választások lesznek mint 2010 előtt?
Szerintem igen.
Igazából a Fideszre is csak azért szavaznak ennyien, mert pillanatnyilag nincs attól jobb párt.
De amennyiben feltűnik egy ígéretesebb párt, vagy egy meglévő úgymond "átalakul", akkor a Fideszesek többsége szerintem otthagyja a Fideszt és átpártol.
"Ugye az szemmel látható, hogy a DK-t leszámítva, az összes pártot kilóra megvette a fidesz."
Ami még szemmel látható, hogy a magyar emberek nem kérnek Gyurcsány Ferencből. Amíg ő a főember addig nem lesz itt semmiféle megerősödés. Ezt is jó lenne észre venni.
#3-nak:
Mikor látott utóljára orvos?
Egy DK-s!
Igen, várható. Egyébként az emberek kérnének Fletóból, csak hát ugye véletlenül lefagyott a rendszer.
Ne ragozzuk már ezt, jó?
"Itt is látszik, hogy a fideszesek még mindig Gyurcsánytól félnek a legjobban! :D"
Én egyszer sem szimpatizáltam a Fidesszel. Gyurcsány Ferenc viszont semmivel sem nyújtana jobb alternatívát, mint a Orbán Viktor vezette kormány.
Részben igazad van, de médiatámogatottság nélkül maga Jézus Krisztus se tudna szembeszállni a Fidesszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!