Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egyházi vezetők közül...

Tgt kérdése:

Az egyházi vezetők közül miért csak Iványi Gábort zavarja, hogy a magyar kormány nem ad enni a menedékkérőknek a szerb határnál?

Figyelt kérdés

Ő ételt visz az éheztetett embereknek.

A többi egyház hol van?

[link]

2018. aug. 19. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

# 3-as, én is egy felelősen adózó állampolgár vagyok, és megtörténhet, hogy többet adózom, mint te. Én pedig elvárom a magyar kormánytól, hogy tartsa tiszteletben az alapvető emberi jogokat, a nemzetközi szerződéseket és a keresztény értékrendből fakadó alap erkölcsi normákat, és SENKIT NE HAGYJON FIZIKAILAG ÉHEZNI a határainkon!

A te adódat költsék nyugodtan a 80 milliárdos közmédiára, kisvasútra, fűtött gyeppályás stadionokra, helikoptertúrákra, Gucci-táskákra, rénszarvasvadászatokra, Kósa anyuka disznóhízlaldájára, Orbán Ráhel saját lábára állítására, Méhszaros Lőrinc hízlalására és Rolex órákra, ahogy eddig is tették, hiszen te szívesen adakozol "rászoruló" oligarcháknak.

Az én adómat viszont kéretik az embertársaim élelmezésére fordítani inkább! Köszönöm.

2018. aug. 20. 15:53
 12/13 A kérdező kommentje:
10-es, tévedsz. Akik a tranzitzónában vannak, ők benyújtották a kérelmüket.
2018. aug. 20. 16:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Biztos iványi-elvtárs a saját kontójára megette a a védenceit. (Vagy nem?)
2018. aug. 20. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!