"Globális cionista világuralmi tervek"-ben hívők=Don Quijote de la Mancha?
""""kivásáróóóólták
tanúúúúlni
és még te vagy tanúúúúlt ember :DDDDDD
Ember!
Te nagyon érted a lényeget, ha ennyire a felületet kapargatod!
Igen, átlagosan tanúlt és művelt vagyok.
De tudod ha nem az lennék akkor is meg kellene élni.
Te azt hiszed hogy a németeknél mindenki diplomás?
Itt az a baj, hogy a széles réreg akik 80-150 között keresnek nem haladnak sehová. Nincs fogyasztás az országban, így nincs munka, mincs csak egy lefagyott életképtelen, vegetáló gazdaság.
És nem lesz jobb, csak ha kihal ez a politikai elit, vagy ha eljutunk egy olyan pontra amikor az emberek veszik a kezükbe a sorsukat.
hát nem is tudom. esetleg nézzél utána a bilderberg csoportnak, ajánlom számodra, alex jones engame című filmjét,
zeitgeist filmek is érdekesek.
és ezek után nyisd ki a szemed, és látni fogod, hogy mindaz amiről ezekben szó volt valósággá válik.
"és nem látod, hogy a fogyasztásra épülő társadalom olyan helyeken, mint Németország és Franciaország már régen véget ért, és a nyugodtabb életmód és az emberek közti kapcsolat dominál újra."
Ezeket vajon honnan veszed? Vmi Buddhista oldalon papolnak ilyesmit?
"Ezeket vajon honnan veszed? Vmi Buddhista oldalon papolnak ilyesmit?"
Kivándoroltaktól hallottam. Azt mondják, hogy ezeken a helyeken ugyanúgy a piactéren megy az élet és a vásárlás, mint a középkorban, csak mostmár modern technika és társadalom is van, és az, hogy itt Közép-Európában TESCO-dömping és emberek közti elidegenedés van, az nem tükrözi a mai Nyugati állapotokat és még mindig le vagyunk maradva a Nyugattól kb. 20 évvel.
Mert Nyugaton nincs Tesco ugye?
hú de tanúúúúúúúúúlt vagy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!