Kedves Fidesz hívők, akkor most már magyarázzátok el, miért is lesz több a fizetésem az új rendszerrel?
Íme a kalkulátor: [link]
Bruttó 120.000 Ft nettója jelenleg: 88.792 Ft, orbán új rendszere szerint: 80. 400 Ft. A különbség több, mint 8.000 ft. tehát egy havi VILLANYSZÁMLA!!!!
Akkor mivel járok jobban?
Mivel az új adórendszer még nincs megszavazva nem tudjuk (te sem) mennyi lesz a nettód. Te az adó egy eleméről beszélsz, nem számolsz a többi, egyenlőre még csak ugaynúgy tervezett elemével. A családi adózással, a munkáltatód általfizetendő járulékok eltörlésével.
Tehát majd, ha tudjuk, hogy miről beszélünk akkor kiszámolhatod mennyit fogsz kapni és ha kevesebb akkor tiltakozhatsz.
csak itt mindig lehurrogtak, hogy én nem tudok számolni!
Nem értem, hogy nekem akarnak jót. Na ezért kérdezem, valaki vezesse már le, hogy miért is lesz nekem olyan jó!
12:48
Attól, hogy a munkáltató kevesebbet fizet utánam, nekem nem lesz jobb. Hisz meg kell emelnie a minimálbéres dolgozók (pl. takarítónő) fizetését, amire el is ment a különbözete.
nem az én bérem emelésére fogja fordítani!
Megnéztem, nekem is kevesebb lesz...
Valaki meg tudja magyarázni, hogy ez még hogyan módosulhat?
(amiről eddig tudunk)
a családi adózás. Ez azt jelenti (ahogy 2002-ig volt), hogy az adóalapodat csökkentheted az eltartott személyek száma és típusa szerint. Gyermek, eltartott szülő, feleség, ápolásra szoruló rokon...
"Akkor mivel járok jobban?"
Azzal, ha van gyereked. Meg azzal, ha az ország gazdasága fellendül, és akkor a bruttód is több lesz 120-nál. De az ország gazdasága nem attól fog fellendülni, ha az állam a vállalkozókat agyonadóztatja és a nyugdíjasokat tömi pénzzel, mint eddig.
13:32
Addig meg haljunk éhen?
Mert ugye te sem szülnél csak úgy minden háttér nélkül? Azokat meg kell teremteni.
ma 13:37
Ilyen gondolkodás mellett az emberiség nagyon rég kihalt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!