Más országokban is vannak olyan mocskolódó médiumok, mint a Pesti srácok, az Origo meg az EchoTv, vagy ez hungarikum lett?
Erről beszélek: aki nem ért veled egyet, azt lemagyargyűlölőzöd. Én magyargyűlölőző-gyűlölő vagyok.:)
Egyébként nem a fekete autótól félnek az emberek, hanem az állásukat féltik. Közalkalmazott nem szólhat a fidesz ellen. Falun meg nem kap közmunkát, aki pofázik.
"Az ötvenéves sztár szeptembertől ismét zsűritagként tér vissza az RTL Klubra a csatorna őszi nagy durranásában, a Szenzációs Négyes című produkcióban."
A Retek Klub nincs megfogva a tévénken, de Alföldi kedvéért megkeresem :) Anno az ő kedvéért néztem a Vészhelyzetet, mert ő volt Carter hangja. Akkor még nem tudtam, milyen jóképű, de olyan kedves hangja volt...
Egyébként felolvasóesteket is tart, de nem vagyok pesti.
Hiába vette meg Mészáros Lőrinc az összes megyei lapot, az olvasókat egyre kevésbé érdekli.
Nem baj, majd eltartja őket az állam a mi pénzünkből.
Egyébként a HírTv eleste meg az ATV-nek tett jót: azóta nem tudom neten nézni a műsorait, annyira akadozik, gondolom, a megnőtt nézettség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!