Titokban Gyurcsányista vagyok. Vannak olyan kocsmák, összejövetelek, rendezvények ahol hasonlóak vannak mint én?
Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 19:11
1/7 anonim válasza:
A panel negyedekben, pesten ahol az ellenzék nyert és ahol a proletárok élnek...
2/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem pesti vagyok
2018. aug. 14. 19:21
3/7 anonim válasza:
"Füstös kocsmák mélyén,
Ülünk együtt körben.
A sűrű füstön keresztül,
Nézünk a jövőbe.
Nem szól senki semmit,
Csak issza lassan a sört.
De megjelensz Te is,
Rendelsz egy újabb kört.
Igyunk együtt pajtás,
Felejtsük a bút.
Meglátod, nemsokára,
A Gyurcsány lesz az úr!
4/7 anonim válasza:
Miért nem kérded meg Fletót? Csak ismer pár vidéki szimpatizánst is! Lehet, név szerint is ismeri azt a párat...
5/7 anonim válasza:
Ha titokban vagy gyurcsányista, akkor még nem vagy gyógyíthatatlan, látod, hogy bizony, szégyellni való dolog ez a szokásod (mániád?).vannak olyan összejövetelek ahol megtalálhatod sorstársaidat és a segítséget is. Kérdezd kezelőorvosodat vagy gyógyszerészedet!
6/7 anonim válasza:
A pesti nyugdíjas-klubokat és idősek otthonait tudom én is ajánlani.
7/7 anonim válasza:
Azt hiszem nehezebben fogsz sikerrel járni! ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!