Nem vagyok Gyurcsányista, de ez azért nem elképzelhetetlen hogy van benne valami amit mond. Szerintetek?
Nem elképzelhető hogy a fidesz el akarja elbuktatni gyurcsányt? (dögöljön meg az ő tehene is) Mondjuk nem értem hogy miért félnek tőle.
Igazad van. Orbánnak eddig csak ő volt az igazi ellenfele.
Ezért van az "elmúlt 8 év"-ezesés is.
Gyurcsánynak ugyan már nagyon kevés a híve és nem is igazán hiteles politikus már. De meggyőzően tud beszélni,és a Fidesz is tudja,hogy egyre többen fordulnak el tőlük. Volt már rá példa,hogy egy bukott politikus visszatért,(példa rá Orbán is.)
"Nem elképzelhető hogy a fidesz el akarja elbuktatni gyurcsányt?"
Persze... Maga a démoni Orbán Viktor másolta Gyurcsány szakdolgozatát!
nagyon egyszerű lenne, ha neki meglenne a szakdolgozata (mint ahogy szerintem minden diplomásnak megvan, nekem 3 áll a szekrényben) akkor "bizonyíthatná" az igazát.
Mert ha igaz amit állít, akkor ugyan honnan tudta volna ELŐRE a fidesz,hogy neki nincs meg és nem kapja elő?
Miért akarná a fidesz elbuktatni gyf-et?
Szerinted annyira meghatározó figura a mai politikai életben, hogy éppen ő lenne a célpont, ha már egyszer viki valakivel ki akar b*szni?
Másrészt igaza van annak aki írta: viki csak jól jár azzal, ha a dk szavazatokat vesz el az emeszpé táborától.
Harmadrészt meg lerí róla hogy HAZUDIK! Hogy nem lehet ezt észrevenni? Amúgy szerintem nem tűnt el, megvan az, de addig jó neki, amíg nem kerül elő:)))
Az előzőnek válaszolnám, hogy sajnos itt tart a baloldal: Még mindig Gyurcsány a legjelentősebb figurája. Az MSZP-ből való távozása után senki nem tudott felnőni egy elfogadott, karizmatikus politikussá. Mesterházyval nem kell számolni, egy jelentéktelen hasbeszélő. Nézd meg mennyien volták rá ma kíváncsiak a Városligetben, a hagyományos MSZP majálison. Szánalmas.
Én nem mondom, hogy Gyurcsány a mai állapotában egy nagyágyú, de sajnos nála nagyobb nincs a baloldalon. És még nem is beszéltem az LMP-ról, a 4K-ról és társaikról. Ezek az MSZP-vel együtt se tudnak annyi embert megszólítani, mint Gyurcsány fénykorában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!