és akkor Orbán uszítja a magyarokat egymásnak ugye?
nem lehet, hogy pont azok a hírportálok akik szándékosan hatásvadász manipulált tartalomban közlik le ezt az ellenzékieknek?
tudják nagyon jól, hogy a fröcsögésnek mindig tudnak elég teret biztosítani az ilyen emberek körében.
2018. aug. 11. 22:26
32/41 anonim válasza:
Aztán majd gondolnak egyet és betiltják a közgazdaságtant is, mert a "jómunkás" dolgozó népnek mi szüksége efféle lipsi áltudományra. Menjenek a földekre kapálni inkább, arra van nagyobb szüksége az országnak és ne lipsi manipulátorként akarjanak megélni...
2018. aug. 11. 22:34
33/41 anonim válasza:
Nem kell a süketelés, 54%-os, így is bőven túl van már lihegve az egész kérdés. A minden alapot nélkülöző álmodozásodat tartsd meg magadnak.
2018. aug. 11. 22:41
34/41 anonim válasza:
Engem nem érdekel különösebben, mivel nem érint személy szerint a téma, de ugyanakkor értelmes érveket se hallottam még a gender ellen. Valamit meg ok nélkül elutasítani butaságra vall. Az " azért mert társadalom ellenes" és a hasonló értelmes indokokat inkább hagyjuk, mert világszerte pont egy komoly társadalmi problémára keresne megoldást a gender. Röviden nincs semmi értelmes érvetek ami ellene szólna, csak a hülyeségeiteket fújjátok. Aki szerint meg attól kevesebb meleg ember lesz, ha nincs ilyen kurzus, az nagyon buta ember. Nyilván nincs semmi épkézláb érvetek ellene, mert akkor már leírtátok volna itt is..
2018. aug. 11. 22:54
35/41 anonim válasza:
Melyik az a komoly társadalmi probléma, amire kizárólag egy külön, mindössze néhány érdeklődőnek indított mesterszak tud választ adni?:DD Gőzöd nincs róla, miről szól a gendertudomány, de vered a nyálad a semmire. Ha te nem tudsz olvasni, az nem a hozzászólók hibája, hanem a te hülyeséged.:D
2018. aug. 11. 23:18
36/41 anonim válasza:
Engem jobban zavar, hogy az alkotmányban tettek alá a GMO-nak.
2018. aug. 12. 12:46
37/41 anonim válasza:
"A buzeránsokat milyen jogon nevezitek melegnek?"
Ugyanazon az alapon ahogy a hozzád hasonló tajparaszt állatokat is embernek nevezzük, még ha nem is illik rátok ez a jelző.
2018. aug. 12. 12:59
38/41 anonim válasza:
Azt nem értem, miért kell megrontani a nyelvünket. Van egy jól bejáratott szavunk a "melegekre", amit a szláv népek is használnak. Rövid, tömör, jól használható kis szócska.
Ha valaki nagyon korrekt akar lenni, ott a "homoszexuális" kifejezés, bár az hosszú, tudományos csengésű. Most egy okot mondjon valaki, hogy "meleget" mondjak! Ez is gondolom a német "Schwul" szolgai magyarítása. Mint az angol "gay", az is más jelentéssel bírt régebben.
Semmit nem lehet már a nevén nevezni, ebben az új pc newspeak világban.
2018. aug. 12. 13:10
39/41 anonim válasza:
"tajparaszt állatokat is embernek nevezzük"
Összekeversz anyáddal nyomorult buzzancs.
2018. aug. 12. 13:41
40/41 anonim válasza:
Akkor nézzük a TÉNYEKET ;
1 - Nem tíltja be a melegeket, szadomazot preferáló szakot a kormány, csak NEM FINANSZÍROZZA ÁLLAMILAG !
a mi adóforintjainkból, ami engem megelégedéssel tőlt el
2 - Továbbra is működtetheti magántőkéből soros ezt a képzést, ahogy a CEU-val is teszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!