Hogy merészeli a kormány betiltani a gender szakot?
Kedves 6-os!
Lassan már ennyi tanárra sincs szükség mert a mai fiatalok körében nem divat a szülés ezáltal roham léptekben csökken a diákok száma.
És a gyárunkba 200 varrónőt keresnek!!! Egy varrónő több hasznot hoz az ország számára mint 1000 gendermérnök.
#11 attól hogy kiforgatod mások véleményét amit a kérdés VALÓDI tartalmára válaszoltak, még nem tűnsz okosabbnak.
sőt ezzel csak ismét azt bizonyítod, amit a legtöbb ellenzéki, hogy hülyének próbáljátok nézni az embereket.
immáron számtalanszor leírtam, hogy az ilyen felfogással csak a Fidesz 2/3-át erősítitek.
A genderizmus társadalom & evolócióellenes, így !
Millió évek belénk ivódott genetikai öröksége, hogy két meghatározó nemre tagozódunk. Mindenkinek a saját feladatkörével. Az hogy a gyerek döntse el ráadásul még érett kora előtt, hogy ő nem is abba a nembe tartozik amibe született, hanem egy keverékbe [link] ez ellentmond nem pusztán a józan észnek, de az evolóciós kapacitásainknak is.
Nm utolsó sorban a társadalomra is pusztító hatást generál. Gonoszan és alatomosan ráveszi az embert próbálgassa a nemét, szexualitását, aberrációit miközben ezeknek a játékoknak a vége a család és a személy életének tönkremenetele. Ezt akarják belenevelni a társadalomba, mert a legkisebb sejt a család, ha azt szétverik cél nélküli zombik lesznek az emberek, akiket könnyen lehet irányítani, mint a bírkákat [link] "2. Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről"
Ja, csak ha a ti meleg gyereketek azért lesz öngyilkos, mert az ilyen homofób társadalom kirekesztette és ellehetetlenítette akkor nehogy visszasírjátok a genderizmust. De ti akkora nagymagyarok vagytok, hogy a ti gyereketek csak 100%-os full heteró lehet. El is felejtettem.:D
gondolom szegény gyereknek szép élete lenne ilyen tahó szülőkkel...
Haj, haj, nagy a baj. Nem lesz gender - szak. Most mi lesz? Hát lehet így élni, kérdem én?
Így megyünk Európába? Ejnye, baj ez. Orbán a múltban él, nem képes szembenézni a jövővel. Svédországban már transznemű robotok fogják a lazacot. Mikor jutunk mi el oda? Gyűlölködés, migráns ellenesség, és most még ez a csapás...
És ha meleg lesz a gyereked vagy nemet vált? He? Ezzel nem számolt az egybiteszombifideszes marha. Elé áll a kölyke egy nap: apa, én nemet váltok! Aztán köpni - nyelni nem tudsz majd, az jó lesz? Na ugye. Vagy X nemű lesz? Hova szaladsz akkor?
Nem, nekünk hazaffy - nemzethy gyűlölködés kell az óvodában. Az kell a magyarnak. Meg a vallás, az. Mikor nem is vallásos, de rákényszeríti a Zorbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!