Meddig terjeszkedhet és hány évig tarthat Orbán hatalma Magyarországon? Mi következhet azután?
Még jó darabig hatalmon lesz, mert a választópolgárok értékelik a kormány teljesítményét és látják a valós helyzetet.
A baloldali "program"-ból, hogy hitelből (látszólag) növeljük az életszínvonalat, azután meg hümmögünk és megszorítunk, nos leginkább abból lett végleg elege az embereknek. Azoknak az embereknek, akik felérik ésszel, hogy MIÉRT magasabb (még) a nyugat-európai életszínvonal. (Gyengébbek kedvéért: pl. egyelőre még MI dolgozunk; végzünk beszállítói munkát német autóipari cégeknek, s nem fordítva...! Kicsit meg kellene nézni, hogy milyen gazdaság és GDP van a nyugati országok mögött, no meg milyen szabadrablás volt mögöttük. (Lásd: gyarmatbirodalmak...)
Tessék: "Orbán-fóbiásoknak" és amnéziásoknak itt van egy kis emlékeztető az IMF-hitelről, mer'hogy épp a csőd szélén táncolt az ország a 2010-es kormányváltást megelőzően:
Hajrá FIDESZ! Remélem még 2030-ban is 2/3 lesz!
;)
Ez Magyarország! Itt órák alatt összeállhat egy forradalom. Én éltem '56-ban, amikor egy idétlen Gerő Ernő beszéd volt az utolsó csepp a pohárban.
Hazugságokkal, és nyílt lopással ne jósolok nagy jövőt Orbánéknak. Nem is ez a probléma, hanem az, hogy ha a magyar ember felkapja a fejét, akkor ott vér fog folyni. És én - aki átéltem egyszer - ezt nem szeretném.
A szadista gyilkosok azonnal elő fognak bújni, és tönkretesznek mindent ami esetleg lehet szép és jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!