Az államtól és a néptől el vett pénzt kamatos kamattal vissza fizettetnénk akkor abból ki tudnánk fizetni az államadósságot?
Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 11:55
2/11 A kérdező kommentje:
mért lenne hülyeség a rendszervátáskor kellet volna már keményen leszámolni a korrupt vezetéssel
2018. aug. 4. 12:05
3/11 anonim válasza:
egy gyurcsányfantól azt az információt kaptam, hogy hiába verte el a privatizációs vagyont a naccságos gyúcsány úr, az már elévült
4/11 A kérdező kommentje:
ez a szomorú aki fent van azt tehet mit akar
2018. aug. 4. 12:14
5/11 anonim válasza:
Nincs olyan ország amelynek ne lenne államadóssága
6/11 A kérdező kommentje:
én csak azt mondom ki lopót legyen elszámoltatva fizessen és a pénzt az állam adósságra forditani
2018. aug. 4. 12:19
7/11 anonim válasza:
Tudod Te egyáltalán mennyi az államadósság?
És mennyit tudnak bizonyítani, hogy valaki közpénzt ellopott?
Továbbá, hogy a két érték hogyan aránylik egymáshoz?
Na látod ezért vagy Te egy idióta, először ezen kérdéseket kellett volna feltenned magadnak, és megválaszolnod, majdcsak ezután elgondolni, mit is kérdezz.
8/11 A kérdező kommentje:
Kedves 4es ha te mindent tudsz mért nem vagy te valahol?
2018. aug. 4. 12:48
9/11 anonim válasza:
"Kedves 4es ha te mindent tudsz mért nem vagy te valahol?"
A #4-s Te magad vagy!
Te tényleg sötét vagy.
10/11 anonim válasza:
"én csak azt mondom ki lopót legyen elszámoltatva fizessen és a pénzt az állam adósságra forditani"
Milliárdokat loptak igen de az államadósság 28 billió forint feltudod fogni mekkora összeg az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!