Mi ez a duma, hogy a jobboldal "visszafoglalta" a HírTV-t?
Különböző fideszcsinovnyikok nyilatkozgatnak tegnap óta diadalittasan, hogy a "jobboldal", a "polgári oldal" "visszafoglalta" a HírTV-t, mintha itt valami adhoc ellenforradalom keretein belül megpuccsolták volna a HírTV vezetését.
Holott itt arról van szó, egy üzletember (Simicska Lajos) eladta egy másik üzletembernek (Nyerges Zsolt) a televíziót, aki új menedzsmentet nevezett ki.
Ebben mi a visszafoglalás?
Vagy ha ezt visszafoglalásnak tekintjük, akkor ez azért jöhetett létre, mert a korábbi tulajdonos erre lehetőséget adott azáltal, hogy eladta a tévét.
Ez pont olyan eset, mint Lázár Jánossal.
Szólták-szarták, majd amikor lemondott, benne látták az ellenzék megmentőjét,
AZ Ő JÖVENDŐBELI MINISZTERELNÖKÜKET!:D
Minden ellenzéki platformon fényesre nyalták a hátsóját és nem győzték versengve dicsérni!
Most a Hír TV-t gyászolják!:)
Szánalmas egy banda!
Semmi, csak az Orbántól már megszokott, az egész fideszes csürhére jellemző háborús retorika. Megvéd, visszafoglal, harcol, csatázik,
puskaport tart szárazon, forradalom, stb stb stb...
5: Sejtettem, hogy fideszbirkáknak magas lesz:)))
A "polgári oldal" nem tudta létrehozni a HírTV-t és nem is lehetett az övé, azon egyszerű oknál fogva, hogy a HírTV egy gazdasági vállalkozás.
És gazdasági vállalkozást vállalkozók tudnak létrehozni és tulajdonolni.
Jelen esetben ez a vállalkozó Simicska Lajos volt.
Az, hogy az adott vállalkozónak milyen a politikai beállítottsága, teljesen irreleváns.
Ha nekem van egy fröccsöntő üzemem, akkor attól mert én jobboldali beállítottságú vagyok, még nem a "jobboldal" a tulajdonosa a fröccsöntő üzememnek.
Az a baj, hogy nem jó dolgában adta el.
De ne zavarjanak ilyen "apró" dolgok.
Csont nélkül megcsinálod, hogy releváns dolgokat hagysz ki a matekból, aztán örülsz magadnak.. :D
16: Azért adta el, mert már nincs rá szüksége.
Vagy szerinted miért adta el, más oka van?
Azért, mert sokba került neki a háború, az újság, meg a tv vitte a pénzt. Felajánlottak egy összeget neki, ő meg elfogadta.
Bár nem jó dolgába, ezért helyezet több helyen letétbe kromplomitáló dolgot Orbánról. Vagyis ameddig Simicska él, addig Orbán kormányoz.
Én úgy gondolom, hogy a hírTV 2002 óta nem Simicska tévéje, hanem az egész jobboldalé/polgári oldalé/Fidesz-KDNP-szimpatizáns nemzeti érzelmű embereké (mindegy hogy nevezzük) volt, egy komplett közösségé, amely valóban magának érezhette. Tudom, hogy egyeseknek nehéz felfogni a KÖZÖSSÉG szó jelentését, ellenzéki oldalon talán nincs is ilyesmi, maximum eltérő értékrendű gittegyletek szűk csoportjai vannak...
2015-ben, amikor kézivezérléssel ellenzéki szócsővé alakították a tévét, akkor elárulva éreztük magunkat, most viszont elégtétel, hogy visszakaptuk televíziónkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!