A Nemzethy-ek és a zsidóság ellenségek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 08:30
1/26 anonim válasza:
Én "Nemzethy" vagyok és nem ellenségeskedem a zsidókkal, azok sem velem. Jószerivel nem is lehet tudni manapság, hogy ki zsidó és ki nem, de nem is érdekel.
3/26 anonim válasza:
Nem. Aki zsidóként szereti ezt az országot és hazájának tekinti, azzal semmi bajom.
4/26 anonim válasza:
"Nemzethy"-ek igen, mert a nyílt komcsiknál csak az ilyen sunnyogó, beteg tévhiteit szégyellő, de még is ahhoz tartó komcsi a rosszabb.
5/26 anonim válasza:
Minden zsidó komcsi. Ez eleve egy zsidó eszme.
6/26 anonim válasza:
Ahogy elnézem, megint előjött a fuj,fuj zsidók kártya...
7/26 anonim válasza:
Az ugye megvan hogy a magyarországi zsidók túlnyomó többsége "nemzethy" és jobbos szavazó?
8/26 anonim válasza:
Nemzetinek, nemzeti, de Izrael párti. Nem véletlenül akarták listázni a parlamenti zsidókat.
9/26 anonim válasza:
Mi az hogy nemzethy? Sokszor olvasom itt de sehol máshol nem hallottam. Mit takar ez?
10/26 anonim válasza:
Röviden: hazaszerető
Hosszabban:
Jobboldali, konzervatív, hazaszerető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!