Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják a liberálisok,...

Miért mondják a liberálisok, hogy magyarországra nem akar jönni egy bevándorló sem?

Figyelt kérdés
Amikor Orbán csak a kifejezetten pénzeseket engedte be, és így is vagy 20 ezren telepedtek le, tehát ennyien akartak Magyarországra jönni. Akkor miért mondják a liberálisok, hogy nem akar egy se ide jönni hozzánk?
2018. aug. 1. 17:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
24%

A gond ott kezdődik,hogy sokan egy szóként értelmezik a következőket.

Bevándorló,menekült,migráns.

Akik annyira félnek a "migránsoktól",azok leginkább a menekültek vagy az illegális bevándorlókra gondolnak,akik a menekültválságot kihasználva jönnek be az országba.

Akkor van egy másik réteg,aki még a gazdasági bevándorlástól is fél,a globalizációtól.Attól,hogy idegen országokból jönnek be emberek dolgozni.

Ez lehet pusztán idegengyűlöletből eredő,vagy azt képzelik,hogy a "nagyszerű" szociális hálónkon akarnak élősködni.

Egy másik csoport megint amiatt fél ettől,hogy pl lenyomják a béreket itthon.

Az viszont tény,hogy a harmadik világból és nem Európából érkező embereknek nem Magyarország a fő cél.

Akiknek Magyarország "szimpatikus",olyan szomszédos országok,ahol nálunk is alacsonyabb az életszínvonal,pl Ukrajna vagy Románia.

De ott sem tömegesen,mert ott is csak egy réteg az,aki nem mer tovább menni a jóléti országokba dolgozni.

2018. aug. 1. 18:59
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem telepedtek le. Megkapták a jogokat, és azzal tovább álltak oda, ahova akartak eredetileg (nyugateurópa)...
2018. aug. 1. 19:05
 23/27 anonim ***** válasza:
19%
#10 nyugi, terroristákból kevés jön be így. A többség kínai, és szovjet. Sima hazájukban körözött bűnözők, ipari kémek, ügynökök jutnak be így az EU-ba, és a vízummentességet kihasználva az USA-ba is.
2018. aug. 1. 19:10
 24/27 anonim ***** válasza:
36%

Mert itt a segély 21.800ft (70€)

Kint meg 318.000 (1.000€)

2018. aug. 1. 20:13
 25/27 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom, de nekem a simogatóikkal együtt nem hiányoznak túlzottan.
2018. aug. 1. 21:23
 26/27 A kérdező kommentje:

"Szabadúszó vagyok, amúgy az Origonak szoktam bedolgozni."

Hazudsz! Sima liberális vagy.

2018. aug. 1. 22:47
 27/27 anonim ***** válasza:
39%
Mert nem akarnak. A kötvenyeseket ne keverd ide. Ők állampolgarságot kapnak a penzükért, amellyel simán bejutnak az EU- ba. Illetve, mint mar írták, azt a penzt, kamatostul visszakapják. Nem rossz üzlet ez így nekik.
2018. aug. 1. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!