Miért mondják a liberálisok, hogy magyarországra nem akar jönni egy bevándorló sem?
Nincs ilyen kitétel. De itt amúgy sem a kamionos emberkékről van szó. Azok a beszervezett helyi balekok. Itt jól képzett terroristákról van szó akik terrortámadások tucatjait fogják megszervezni és nem fognak lebukni mert nem amatőrök. Na ilyenből intézett be az EU-nak 20 ezret Orbán családostul. Az elkövetkezendő 40 évre garantálva a folyamatos terrorakciókat.
"Na ilyenből intézett be az EU-nak 20 ezret Orbán családostul."
Ezt honnan veszed? Mi erre a bizonyíték?
#13 nekem csak egy kérdésem lenne, miért nem mész el újságírónak a 444-hez?
szerintem simán megélnél belőle, annak a pár százezer embernek nagy igénye van az ilyen bullshit összeesküvés-elméletekre, és ott még talán hülyének se néznének azért amit leírtál :)
Szabadúszó vagyok, amúgy az Origonak szoktam bedolgozni.
"Nincs ilyen kitétel."
de igen, a bíróság ugyanis kimondhat teljes vagyonelkobzást, ami terrorcselekménynél igen valószínű
Egy állampolgárság mióta számít vagyontárgynak?
"Orbán bejelentette egyik nap, hogy visszajött az egymilliomodik külföldön élő magyar. Csak nem hazudott!"
Na ezért tartotok itt Kérdező, ahol tartotok, mert még értelmezni sem tudtok és a ferdítéseiteket pofázzátok!
Orbán Viktor azt mondta - a gyengébbek kedvéért - hogy
"A mai nappal megtörtént az egymilliomodik magyar visszahonosítása!"
Ez azt jelenti, hogy a határainkon túl élő, egymilliomodik magyar származású ember kért és kapott magyar állampolgárságot.
A visszahonosítás a magyar állampolgárság megszerzésének egyik jogcíme, célja a magyar állampolgárság megszerzése az azzal járó jogok gyakorlása.
Idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!