Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vérfürdőt akar az ISIS európáb...

Vérfürdőt akar az ISIS európában. Ezt mennyire kell komolyan venni?

Figyelt kérdés

Azt olvsatam és így, hogy bejutottak migránsokként a kontiknensre terroristák elég megdöbbentő erejú maga a cikk miszerint : "Az Iszlám Állam híveinek, valamint az európai és amerikai kontinensre eljutott terroristáinak azt parancsolja: hajtsanak végre "gyors és véletlenszerű" késes támadásokat azokban az országokban, ahol jelenleg is élnek." [link]

[link]

Ez ellen mennyire lehet védekezni? Mennyire komoly ez?

(Most sajnálom, hogy otthon maradtam másodikán :(

2016. okt. 9. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Szerinted mennyire kell komolyan venni?

"(Most sajnálom, hogy otthon maradtam másodikán :("

Kezicsókolom, létezik, hogy nem hallottál róla mi történt majd' egy éve Párizsban, majd később Brüsszelben, Nizzában?

I

2016. okt. 9. 17:30
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Semennyire. Ebben az országban nem fognak robbantani, mert túl jelentéktelen ahhoz. A terroristák azért áldozzák fel az életüket Allah-ért, hogy tiszteletet kapjanak a túlvilágon, de egy jelentéktelen robbantásért nem jár sok tisztelet.
2016. okt. 9. 17:30
 3/11 A kérdező kommentje:

"Hadd hulljon a férgese."

Mi van, hogy ha te vagy az?

2016. okt. 9. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

"Most sajnálom, hogy otthon maradtam másodikán"

A te 1 (betűvel is leírom: egy) szavazatod aztán mindent megoldott volna. Sőt, a te egy szavazatoddal érvényes is lett volna a népszavazás!

2016. okt. 9. 17:40
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Semmi, ettől még nem megy fel a kenyér ára. És mivel holnap elérem Calaist nagyobb is a valószínűsége, hogy én leszek mint hogy te a kényelmes kis foteledből rettegő.
2016. okt. 9. 17:40
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Emlékszel, hogy változtatták ígéretük szerint vérfürdővé a foci EB-t? No, pont úgy. Egy-egy robbantás, néhány száz áldozat előfordulhat, de Európa lakosságának méretét tekintve aligha nevezhető az vérfürdőnek. Ahhoz több tízmillió embert kéne megölniük, és ahhoz ők nagyon kevesek.
2016. okt. 9. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

"Emlékszel, hogy változtatták ígéretük szerint vérfürdővé a foci EB-t?"

90 ezer egyenruhás és nem egyenruhás védte az EB - t. Honnan tudod, hogy mennyi és milyen fázisban lévő terrorkísérletet hiúsítottak meg? Te csak azt látod, hogy nem történt semmi.

"Egy-egy robbantás, néhány száz áldozat előfordulhat"

Ne haragudj, de te hülye vagy? Néhány száz? Ember, ártatlan emberek halnak meg százas nagyságrendben, és az neked csak amolyan mellékes dolog? Addig amíg nem téged vagy a szeretteidet érinti. Ha Isten őrizzen megtörténne hazánkban, akkor meg majd sír a szád, hogy Orbán és a magyar hatóságok miért nem előzték meg.

"de Európa lakosságának méretét tekintve aligha nevezhető az vérfürdőnek. Ahhoz több tízmillió embert kéne megölniük, és ahhoz ők nagyon kevesek."

Hát ez marha megnyugtató. Amíg nem halnak meg emberek TÍZMILLIÓSZÁM addig minden rendben van - szerinted.

Épp az a terrorizmus fegyvere, hogy "aránylag" kis számú az áldozat, de bármikor, bárkit elérhet - akár téged is. Akár már holnap.

Kezeltesd az agyad.

2016. okt. 9. 18:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt évek eseményeire emlékezve,én azt mondanám,hogy komolyan kell venni.
2016. okt. 9. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Véresen komolyan
2016. okt. 10. 16:35
 10/11 A felhasználó ***** válasza:

"Ezt mennyire kell komolyan venni?"

A vallásuk a hitetlenek gyilkolásán alapul. Szerinted?

2016. okt. 14. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!