Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szoltok hozzá hogy a HÍR...

Mit szoltok hozzá hogy a HÍR TV ismét fidesz tv ként funkciónál majd a mai naptól?

Figyelt kérdés

Mosatantól csak interneten lehet hiteles hírekhez jutni, gyakorlatilag csak fidesz által előállított, írányított(ál) hírek lesznek elérhetőek a tv-n keresztül.

Ugy néz ki vissza tér teljesena kádár rendszer, csak szovjetek nélkül.(bár még ez sem biztos, ismerve Orbán nagy Putyin imádatát)

2018. aug. 1. 13:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

aki nem fidesz zombi az ballibsi?

ennyi korlátolt embert hihetetlen olvasni

én például jobboldali vagyok, de rühhelem a fidesz maffia "NER" nép butító rendszert

konkrétan a kádár rendszer tükörképe

2018. aug. 1. 14:01
 12/21 anonim ***** válasza:
2%

pedig a jobbik épp most tett hitet a nyugati baloldal mellett

Sneider :

"továbbra is „szociális nemzeti néppártot” akarnak építeni, az irányvonal tehát marad, de valószínűleg sokkal fontosabbak lesznek a szabadságjogok. "

na most had ne mondjam, hogy a "szabadságjogok" az milyen oldalhoz tartozó politikai bullshitgyűjteményt tartalmaz

2018. aug. 1. 14:04
 13/21 anonim ***** válasza:
1%

""az RTL a német SPDnek a párttévéje"

Támaszd már alá valamive ezt az ostoba kijelentésedet!"

az RTL-t birtokló holding vezérigazgatója egy olyan jogász, aki mindig akkor kapott varázslatos karrierlehetőségeket, amikor SPD kormány volt németországban, Olaf Scholz mellett volt médiaszakember-megmondóember

kell még valamit mondanom?

2018. aug. 1. 14:12
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Visszakerült oda ahova eredetileg tartozott. Viszont miben fog versengeni a sok fidesznyalonc médium? Ki tud jobban migránsozni és Sorosozni, ez lesz majd az új mértékegység?

Lazán át lehetne nevezni az összes tv-jüket:

M1-Migráns1

TV2 - Fidesz2

Echotv - Fidesz3

Hír tv - Fidesz4

2018. aug. 1. 14:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán azt nem értem, hogy mi szükség van ilyen tévékre, mint a hírtv vagy az echo vagy az m1. Amik egész nap híradókat meg dögunalmas politikai elemzéseket adnak. Gyakorlatilag senki nem nézi ezeket, 1-2%-os a közönségarányuk. Pláne nem napközben, amikor a legtöbb ember, akit kicsit is érdekelne a politika nincs is otthon. Azon meg a nagy "médiaháború", hogy kihez tudjanak a nyugdíjasok délután betelefonálni és elsírni a bánatukat? Szánalmasnak tartom ezt az egész médiahisztériát Magyarországon, miközben önmaguktól egyik sem tudna fennmaradni, mert nincs rájuk igény. Az Echonak se lenne csilivili stúdiója ha nem tolnák bele az állam pénzét Mészároson keresztül. Az M1 meg leplezetlenül közpénzből működik, mint közmédia. A hírtv sem azért létezett/létezik, mert annyira sok bevételt termel, sőt veszteséges volt, és így is elképesztően gagyi, youtube-videó szintű felbontásban adták a papírmasé díszletek között felvett műsorokat. Az ATV-be meg a hitgyüli önti a pénzt. Minek, kérdezem én? Politikai műsorokra nyilván van igény és szükség is van rájuk, de egy csatornát fenntartani miattuk amin egész nap mehetnek? Nem tudom hol éri meg ez bárkinek is, és hogy egyáltalán van-e propaganda szempontból jelentősége az 1-2%-os nézettségű csatornáknak. Szerintem annak lenne értelme, ami régen az M1 volt, tehát reggel-délben-este hosszabb híradók, reggel és este politikai beszélgetős műsorok 1-1.5 órában, aztán meg filmek, vetélkedők, egyebek. Nincsen igény egész napos hírcsatornákra, pláne hogy ma már lassan mindenki az interneten tájékozódik.
2018. aug. 1. 14:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

#ma 14:59

Na megszólalt a magyar jobboldal igazi hangja? '45 előtt nagy hasznodat vették volna, amikor származásuk és nézeteik miatt ölték az embereket.

Egyébként jelentettem a hozzászólásodat, a gyűlöletbeszéd és az erőszakra való buzdítás talán még itt sem megengedett.

2018. aug. 1. 15:06
 17/21 anonim ***** válasza:
pumped gabónak meg 2 milliós a nézettsége, akkor az az értékes műsor?
2018. aug. 1. 15:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Lassan jönnek a Nemzethy Filmhíradók, amiben elmondják "Dícső Orbán Vezér fogadta Mészáros elvtársat a felcsúti sertéstelep megnyitóján"

"A hanyatló Nyugat ópiuma a szolidaritás és a jogállamiság"

"A migránsok miatt lesz megszórítás, de népünk bölcs vezére kiáll a keményen dolgozó kisemberekért"

:DDDDD

2018. aug. 1. 15:56
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

jaja, mással sem telt a 2010 2018 időszak, mint megszorítással :)

kevered a böszmével koma!

2018. aug. 1. 15:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Sőt új szlogenek is lehetnének:

Migráns 1 - Soros!

Fidesz(TV) 2 - TélApó meséi

Fidesz3 (ECHO TV) - Vesszen Brüsszel

Fidesz4 (HírTV) - A Nagy G*ci Show

:DDDDD

2018. aug. 1. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!