Köszönjük Fidesz! Ezt vártátok?
Remélem a július 30i határidős 48 milliárdot,majd a Eütől,honvédségtől,és a rendőrségtől veszik majd el.Hát mit ne mondjak."Remek" lesz.
Arra nem gondoltok, hogy itt azért nem ők voltak az elmúlt 8 évben kormányon? Ennek az egész zárolósdinak az a lényege, h ezt a Bajnai (nem a gyurcsányi:-) kormány hagyta rájuk! Az ösztöndíj megszüntetését pedig már Mesterházy is javasolta-.-
A lényeg, hogy Viktorka kinn volt Brüsszelben és egy ilyen döntés született! nem furcsa?
AZONNAL KI KELL LÉPNI AZ EU-ból, mert magágval ránt a sárba! Össze fog omolni, ezt a legnagyobb spekulánsok is megmondták (Soros György, aki majdnem romba döntötte a fontot)
Én nem szoktam politizálni, de nem értem a Fidesz elleneseket. Jobb volt nektek idáig, amig ezek a görények voltak. Szétlopták az országot. Mit vártatok a Fidesztől, hogy kormányra jut és másnap már csodát tesz. Bízzatok már egy kicsit benne! Nekik is idő kell és sok pozitív változás lesz majd, de szarból senki sem tud aranyat csinálni. A nyugdíjasok meg menjenek nyugdíjba, mert amig ők töltik be a munkahelyeket, addig nekünk fiataloknak csa a munkanélküli segély marad!!!
Tudja a Fidesz, hogy mit csinál és remélem börtönbe végzi ez a sok kedves ember, akik az elmúlt 2 évben szinte az éhezés szélére sodortak minket. A férjem mindig is rendszeresen és a belét kilógatva dolgozott és alig volt pénzünk kajára a két kicsi gyerekkel. Azért idáig ilyen még sosem volt, és ezt a z Mszp-nek köszönhetjük. Remélem soha többet még hallani sem fogok róluk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!