Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Köszönjük Fidesz! Ezt vártátok?

Köszönjük Fidesz! Ezt vártátok?

Figyelt kérdés

[link]

Remélem a július 30i határidős 48 milliárdot,majd a Eütől,honvédségtől,és a rendőrségtől veszik majd el.Hát mit ne mondjak."Remek" lesz.

2010. jún. 19. 18:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
58%
72%, jogos a kérdés, jelenleg egy kicsit tájékozatlan vagyok nyugdíj témában, de az a rendszer már megszűnt, hogy egy bizonyos munkaidő elteltével is nyugdíjas lehet valaki?
2010. jún. 19. 20:07
 12/28 anonim ***** válasza:
96%
Hát hamar kiderült, hogy nincsenek csodák. A pártállam kiépítésében arra számítottam a FIDESZ-től, ami eddig történt. De hogy az egész gazdasági elképzelésük egy ekkora szappanbuborék, az azért némi meglepetés. A nemzetközi pénzügyi körök kb. két hét után helyretették a forradalmi hevületbe eső Orbánékat: Bizony, tovább kell menniük a bajnai úton! És ez nem megy másképp, csak újabb megszorításokkal. A propaganda lehet ideig-óráig ügyesebb, mint az elődöké volt, de ahogy mondani szokták, fenn az ernyő, nincsen kas.
2010. jún. 19. 20:20
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
73%, ott a pont. Az egészben csak az a szomorú, hogy ezt borítékolni lehetett már a választások előtt fél-egy évvel.
2010. jún. 19. 20:23
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
repűl a tojás ki tudja hol áll meg kit hogyan talál meg"
2010. jún. 19. 20:34
 15/28 anonim ***** válasza:
88%
Köszönjük Viktor! Halgattam a szívemre, és nem szavaztam a Fideszre... Csak kár hogy túl sok volt a hülye
2010. jún. 19. 20:59
 16/28 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos ez egy olyan kérdés, amihez hozzászólni nem sokat lehet. Egyértelmű volt ez az út, és az is sajnos, hogy ennyire sok embert lehet üres szavakkal megtéveszteni, mint amennyien a fideszre szavaztak. Többektől is hallottam ilyen kijelentést, hogy nem szeretem a fideszt de rájuk szavaztam. Bravó, így kell ezt csinálni! Tanulni lehet a fidesztől a hazudozást és megtévesztést. De az is igaz, hogy a mostani ellenzékiek egy része csak azért nem fognak és nem is akarnak a fidesztől tanulni, mert ettől a fideszes nyálas és érzelgős politikától fordul fel a gyomruk.
2010. jún. 19. 23:44
 17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én csak azt nem értem hogy ezt a pénzt júni 30ig zárolták...Ennek mi értelme van?(Isten ments,hogy tovább,csak nem értem)
2010. jún. 20. 00:18
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem lesz ösztöndíj, akkor leszophatnak... Én tuti otthagyon azt a trágya szte-t, mert egy fos, kimegyek amerikába, és jobban keresek majd egy kib@szott mcdonalds-ban, mint itthon...
2010. jún. 20. 02:57
 19/28 anonim ***** válasza:
96%
Ez már nevetséges.. kétharmaduk van, és már most úgy tűnik, hogy nem tudnak mit kezdeni az ország problémáival.. Nem fogják 4 évig bírni, szerintem rövid időn belül nagyon nagy tüntetések lesznek.. Az ország romokban, minden esélyt megkapott a Fidesz, sok ember bizalma van benne, és tetteket várnak szavak helyett. Észak-Magyarországon ez pedig hatványozottan igaz. Én kint leszek, ha lesz valami.
2010. jún. 20. 03:17
 20/28 anonim ***** válasza:
95%

Én is csak azt tudom, mondani, hogy köszönjük Fidesz. Még rosszabb lett mint volt, és szerintem sem fogják a 4 évet kihúzni, mert itt még addig biztosan tüntetések lesznek. Az egyik legnagyobb szavazótáborában tett kárt, mégpedig a munkásosztályban.

Szegény még szegényebb, gazdag még gazdagabb lett. Én sem értem, hogy miért pont az eü-ben kell a pénzt megvonni, hagyta volna meg a két kulcsos adót.

Plusz taccsra vágta a devizahiteleseket.

Lesznek itt még Orbán takarodj táblák...

2010. jún. 20. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!