A Fidesztől pontosan ezt és az ilyeneket vártam,ezért nem lep meg ez sem.
2010. jún. 19. 18:38
2/28 anonim válasza:
Mondogatják, hogy emiatt egyáltalán nem lesz ösztöndíj a felsőoktatásban. Igaz ez?
2010. jún. 19. 18:51
3/28 anonim válasza:
Most már 88-at? Infláció? Délelőtt még csak negyvenről volt szó.
Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Innen veszik el a legtöbbet. Egészségügy, oktatás, kultúra... hát csodás. Ezek is csak elvonni tudnak. Inkább a kétkulcsos adót kellett volna meghagyni, mert ezzel az egykulcsossal hatalmas bevételektől esik el az állam. A gazdagabbak meg jól járnak.
2010. jún. 19. 18:57
4/28 A kérdező kommentje:
Meg lehet nyugodni.A beigért +300 rendőrből sem lesz semmi.A honvédségtől is vonnak majd el szerintem.Vagy ilyenektől,h Eü,Rendőrség,stb...Nem hinnétek?
2010. jún. 19. 19:00
5/28 anonim válasza:
Meg majd emelik ők is a nyugdíjkorhatárt. Mert megtehetik. Csak azt nem értem, ha már a nyugdíjba készülődőket cseszegetik, miért nem a rendőröknél, tűzoltóknál kezdik? Azok negyvenévesen már nyugdíjba mehetnek, egy 5-10 évvel simán ki lehetne tolni ezt, és akkor addig sem a normál nyugdíjkorhatárt emelgetik.
2010. jún. 19. 19:11
6/28 anonim válasza:
Igen, a Fidesztöl pontosan ezt vártam, évek óta nyilvánvaló volt, hogy hazudnak. Kíváncsi lennék a 300 Ft-os újtöbbségiek véleményére, hogy most boldogabbak-e.
2010. jún. 19. 19:30
7/28 anonim válasza:
A rendőrök és katonák korai nyugdilyba menését úgy tudom az állítólag nagy testi és szellemi igénybevétel miatt engedi az állam, csakhogy szerintem a normában keményen dolgozó munkások sokkal jobban el vannak nyúzva nekik van csak igazán stressz és a test kopása is jobban látszik. A melósok érdemelnék meg a korai nyugdijjat mivel ha emelkedik a korhatár ( ,monnyon" le aki emeli ) vajon mijen jövedlemből fognak megélni? ugyan hova kell majd egy 60-70 közötti ember ?
2010. jún. 19. 19:40
8/28 anonim válasza:
65%, meglepődnél, de a felmérések azt mutatják, hogy a munkaképes 60-70 éves embernek tartósabb az állása, mint egy fiatalnak. Egyrészt nem reklamál fizetésemelésért, előléptetésért meg hasonló finomságokért, másrészt meg éppen az előzőek miatt annak is kisebb az esélye, hogy ha nem teljesítik az igényeit, akkor felmond. Így addig, amíg az adott munkakörben nem kell feltétlenül lépést tartani az őj módszerekkel, vagy nincs szükség friss tudásra, addig előszeretettel alkalmazzák a 60-70 évest a 20-30 éves helyett. Sajnos a munkáltatónak jobban megéri.
2010. jún. 19. 19:46
9/28 anonim válasza:
19.46
De ha ne adj' Isten, elküldik a 60 éves munkást (egyszerűen azért, mert mondjuk leépítés van, és ő az egyik balszerencsés), utána már hová veszik fel? Sehová. Nyugdíjba meg nem mehet, mert nem elég idős hozzá.
Felvenni meg mindenhová inkább pályakezdőket vesznek fel, mert értük támogatás jár. Addig alkalmazzák, amíg a támogatás megjár, utána kirúgják, mert utánpótlás (újabb pályakezdők) mindig van.
2010. jún. 19. 19:51
10/28 anonim válasza:
marad utána sajnos a mások kegyelem kenyere aki a fideszre szavazott remélem nem ezért tette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!