Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Orbán és a Fidesz...

Szerintetek Orbán és a Fidesz kihúzza 2022-ig?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, szerintetek kihúzzák addig?

2018. júl. 29. 20:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hindenburg elnök volt, teljesen más funkciója volt, mint ORbán Viktornak.
2018. júl. 29. 22:29
 22/33 anonim ***** válasza:
66%

"Fene sem tudja. Másfél hónapja a HUF / EUR árfolyam elszállását követő hiperinfláció és éhséglázadás következtében tömegével indultak a vidékiek, hogy kidobálják a Fideszeseket a Parlamentből, de nem érkeztek meg. Lehet útközben éhen haltak"

haha, volt/van itt egy (szerintem bérkommentelő) aki kb minden nap leírta halál komolyan, hogy lázadások vannak falun, egyre többen halnak éhen, és ezrével menekülnek nyugatra.

és a vicc, hogy fel is pontozták ezt a barmot (a barmok) :D

a kérdésre válaszolva, ilyen ellenzék mellet 2026-ig bőven biztosítva van a Fidesz 2/3-a

és hidd el, nem az 5 kiló krumpli miatt nyert, csak az ellenzéki média kétségbeesésében már nem tudott mit kitalálni.

2018. júl. 29. 22:33
 23/33 anonim ***** válasza:
79%

Már az volt, hogy az idei választásokig sem húzzák ki. :D

Szóval azt hiszem lapozhatunk.

2018. júl. 29. 22:45
 24/33 anonim ***** válasza:
77%
Ha a fidesz valami rossz politikai huzast csinalna, meg akkor is kihuzna 2022-ben, legfeljebb nem 2/3. Gyakorlatilag Orbannak nincs kihivoja, az ellenzek harmatgyenge, az idöközi valasztasokon mar jelölteket se indit.
2018. júl. 29. 22:47
 25/33 anonim ***** válasza:
61%

Én pedig visszakérdezek kérdező: oké, megbukik holnap a Fidesz. Ki lesz az új miniszterelnök és ki lesz a kormányzó párt?

Az erre feltett kérdésemre egyik ellenzéki sem tud válaszolni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__94..

21/f

2018. júl. 29. 22:54
 26/33 anonim ***** válasza:
67%

"De én azt nem értem meg (jó, mondjuk 19 éves vagyok), hogy hogyan lehet valakinek a SZAVAZATÁT, a legértékesebb demokratikus jogát megvásárolni 5kg krumplival, vagy 10.000 forintos erzsébet utalványokkal" Mennyivel volt jobb mikor az MSZP a 13. havi nyugdijjal vette meg a nyugdijasok szavazatat? Medgyessy meg meg proalta is betartani aztan majdnem csödbe ment az orszag.

A 200es evej valazstasit meg inkab ahgyju, az döeben az mSZP vasarolta s azvazatojat: Vittek a kisebbseget buszokkal szavazmi a piaert meg a 2 kolbeszert.

2018. júl. 29. 23:12
 27/33 anonim ***** válasza:
57%
Az ország értelmesebb része köztük én is addigra elhagyjuk ezt az országot az agyhalottak meg azt csinálnak a nerben amit akarnak. Majd előbb utóbb észre veszik magukat ha bedől az ország az értelmiségiek elvándorlása miatt. A Bajkai krumplijával megvett emberek nem tudnak csodát csinálni ebben a szennyben.
2018. júl. 30. 02:02
 28/33 anonim ***** válasza:
47%

Már vidéki városokban is 80-100 ezer Ft között mozognak a GARZON albérletek.

Közben betiltják a hajléktalanságot,de albérletre(GARZON) sem lesz pénze az embernek.

Ha ez így halad sokan kerülnek majd az utcára.

Mégis hány embernek kellene laknia egy garzonban?

2018. júl. 30. 02:09
 29/33 anonim ***** válasza:
42%
Ameddig a Kádár prolik/nyugdíjasok élnek. Addig fog a hatalmon lenni.
2018. júl. 30. 07:43
 30/33 anonim ***** válasza:
32%
szerintem tovabb is. hogy miert? mert nincs ellenzek es mert meg ez a kormany mindig jobb mint az elozoek voltak.
2018. júl. 30. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!