Szerintetek Orbán és a Fidesz kihúzza 2022-ig?
"Fene sem tudja. Másfél hónapja a HUF / EUR árfolyam elszállását követő hiperinfláció és éhséglázadás következtében tömegével indultak a vidékiek, hogy kidobálják a Fideszeseket a Parlamentből, de nem érkeztek meg. Lehet útközben éhen haltak"
haha, volt/van itt egy (szerintem bérkommentelő) aki kb minden nap leírta halál komolyan, hogy lázadások vannak falun, egyre többen halnak éhen, és ezrével menekülnek nyugatra.
és a vicc, hogy fel is pontozták ezt a barmot (a barmok) :D
a kérdésre válaszolva, ilyen ellenzék mellet 2026-ig bőven biztosítva van a Fidesz 2/3-a
és hidd el, nem az 5 kiló krumpli miatt nyert, csak az ellenzéki média kétségbeesésében már nem tudott mit kitalálni.
Már az volt, hogy az idei választásokig sem húzzák ki. :D
Szóval azt hiszem lapozhatunk.
Én pedig visszakérdezek kérdező: oké, megbukik holnap a Fidesz. Ki lesz az új miniszterelnök és ki lesz a kormányzó párt?
Az erre feltett kérdésemre egyik ellenzéki sem tud válaszolni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__94..
21/f
"De én azt nem értem meg (jó, mondjuk 19 éves vagyok), hogy hogyan lehet valakinek a SZAVAZATÁT, a legértékesebb demokratikus jogát megvásárolni 5kg krumplival, vagy 10.000 forintos erzsébet utalványokkal" Mennyivel volt jobb mikor az MSZP a 13. havi nyugdijjal vette meg a nyugdijasok szavazatat? Medgyessy meg meg proalta is betartani aztan majdnem csödbe ment az orszag.
A 200es evej valazstasit meg inkab ahgyju, az döeben az mSZP vasarolta s azvazatojat: Vittek a kisebbseget buszokkal szavazmi a piaert meg a 2 kolbeszert.
Már vidéki városokban is 80-100 ezer Ft között mozognak a GARZON albérletek.
Közben betiltják a hajléktalanságot,de albérletre(GARZON) sem lesz pénze az embernek.
Ha ez így halad sokan kerülnek majd az utcára.
Mégis hány embernek kellene laknia egy garzonban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!