Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kihúzza a Fidesz 4 évig most,...

Kihúzza a Fidesz 4 évig most, hogy a Jobbik is a parlamentben van?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 10:02
1 2
 1/15 BeerHunter ***** válasza:
Hm?
2010. ápr. 12. 10:07
 2/15 anonim ***** válasza:

majd kiderül. kihúzza, az mszp is kihúzta 8 évig.

a kérdés, hogy mi fog bent történni, fognak e mocskos dolgok kiderülni.

persze senkit sem fognak felelősségre vonni.

2010. ápr. 12. 10:07
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

Én visszakérdezek: Lesz Jobbik egyáltalán 4 év múlva? Ugyanis most majd ők is rá fognak döbbenni arra, hogy ellenzékből nem lehet kormányozni...

Lesz egy szép 4 évünk, lassú, folyamatos fejlődéssel. A Jobbik pedig értelmét veszti majd. (Ha csak nem szedi össze magát, és nem kezd el valóban dolgozni a süket szövegelés helyett... Itt arra gondolok, hogy ha valóban meg akarják valósítani a programjukból azt, ami demokratikus, és nem jogszabályellenes, akkor arra a Fidesszel együtt lehetőségük lesz majd. Pl: elszámoltatás.)

2010. ápr. 12. 10:09
 4/15 anonim ***** válasza:
43%

Mi köze ahhoz a Jobbiknak, hogy ott van?

Lehet meglesz a Fidesz 2/3-os többsége /bár ez nem is fontos/, azt csinál, amit akar, a Jobbik maximum asszisztál, és lenyeli amit a Fidesz akar. Törvényesen, demokratikusan semmit se tehet.

Nyugodj ebbe bele!

2010. ápr. 12. 10:09
 5/15 anonim ***** válasza:
44%
Miért ne?Azért került be, mert azt akarták 52%-ban:)))Ahhoz, hogy megint elmenjen négy év a semmire, nincs már lehetősége az országnak.Ne aggódj ilyen hülyeségeken!A Jobbik is tegye a dolgát, abból profitálhatunk!De majd meglátjuk!
2010. ápr. 12. 10:12
 6/15 anonim ***** válasza:
47%

A legtöbb normális, értelmes ember a Fideszre szavazott. Ez remélhetőleg még hosszú hosszú évtizedeken át így lesz.

Végre lezárulhat a Kádár-korszak, főleg akkor, ha még a kétharmad is meglesz, hogy megszűnhessen a sztálini alkotmány.

2010. ápr. 12. 10:26
 7/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb, általad normálisnak ítélt ember a Fideszre szavazott... ebben egyetértek. Másban nem.
2010. ápr. 12. 10:28
 8/15 anonim ***** válasza:
38%

Az ország 52% teljesen ostoba, mert a Fideszre szavazott.

Most megint jöhet a nagytőke kiszolgálása, csak Fideszes csapokon keresztül.

Kb ennyi!

2010. ápr. 12. 10:32
 9/15 anonim ***** válasza:
32%

"Az ország 52% teljesen ostoba, mert a Fideszre szavazott.

Most megint jöhet a nagytőke kiszolgálása, csak Fideszes csapokon keresztül.

Kb ennyi!"

Vártam már a hozzászólásodat gyökérkém. :D

Fidesz 2/3, remélem betiltják a kretének pártját. (jobbik)

2010. ápr. 12. 10:36
 10/15 anonim ***** válasza:
igen, én optimista vagyok, sztem muszály lesz a fidesznek elkezdenie megvalósítani a lopott programot, különben a jobbik nagy ciriburit csapna és mostmár nem lehet elhallgattatni, mert parlamenti párt lett... viszont ha megvalósítják a programot, akkor nekem már mindegy, hivatalosan ki a főnök, csak csinálják :)
2010. ápr. 12. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!