Mi a véleményed a Jobbik eddigi munkájáról a parlamentben?
Figyelt kérdés
Légyszi csak olyanok írjanak akik valóban követik a napi politikát és tisztában vannak azzal, hogy a Jobbik mikor hogyan szavazott, és milyen módosítókat, javaslatokat nyújtott be.
Köszi!
2010. jún. 9. 10:22
1/31 anonim válasza:
Számomra elég kiábrándító, hogy felszólalásaik nagy része arról szól, hogy az MSZP-t anyázzák. Nem ezért vannak ott sztem.
3/31 anonim válasza:
pont olyan idióták mint amilynnek képzeltem őket.
4/31 anonim válasza:
az előbb kérdezted ugyanezt LMP-vel,most Jobbik..nem lenne egyszerűbb egy kérdesben feltenni?
ezután jön MSZP ÉS FIDESZ?
5/31 anonim válasza:
Nem ő kérdezte, csak a Jobbikosok valamiért úgy érzik, hogy mindenben túl kell licitálni az LMP-t.:D
6/31 anonim válasza:
Ugyanolyan bohócok,mint a választás előtt voltak.
7/31 anonim válasza:
A világválság közepén a trianon-emléknap volt a legfontosabb javaslatuk.
8/31 anonim válasza:
Nem igazán szerepelnek sokat. Vona Gábor normálisan szokott felszólalni általában, Zagyva György sajnos elég zagyva, Gaudi-Nagy Tamással meg teljes mértékben meg vagyok elégedve.
9/31 anonim válasza:
Azért én rosszabbra számítottam. A s.gg gyurcsány, sokkal botrányosabbakat művelt.
10/31 anonim válasza:
Az elsővel egyetértek.Nem a nyelvükkel kellene csapkodni az mszp-t,hanem felszólítani a fideszt,hogy akkor most az a beígért felelősségrevonást megvalósítani...
Még kezdők,de majd belelendülnek remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!