Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a Jobbik...

Mi a véleményed a Jobbik eddigi munkájáról a parlamentben?

Figyelt kérdés

Légyszi csak olyanok írjanak akik valóban követik a napi politikát és tisztában vannak azzal, hogy a Jobbik mikor hogyan szavazott, és milyen módosítókat, javaslatokat nyújtott be.

Köszi!

2010. jún. 9. 10:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

"Nem is tudtam, hogy a jobbik egykulcsos adót akar:)"

mi van?

Ezt én sem tudtam...

2010. jún. 9. 13:23
 22/31 anonim ***** válasza:
77%

kiváló, igaz, magyar

ennyi

2010. jún. 9. 14:10
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Fideszesként meg vagyok elégedve velük. Tetszik ahogyan kitartanak a nézeteik mellett. Vannak dolgok, amivel nem értettem egyet. Vona múltkori megnyilvánulása számomra érthetetlen volt és nem tetszett, ahogyan még régebben Zagyva megszólalása sem, de mindezektől eltekintve úgy gondolom, hogy egy korrekt, normális pártról van szó, akik elismerik, hogy lehet jó az is, amit más csinál.
2010. jún. 9. 15:08
 24/31 anonim válasza:
75%
Remek:) Kár hogy nem ők nyerték meg a választást. Pedig bennük még bízhatna az ország, hiszen ha valaki elolvassa a programjukat, akkor észreveszi, hogy nem is olyan hülyeség. Magyarország ugy szar ahogy van, ittvan a rengeteg termőföld, és egyáltalán nem használjuk ki. A jobbik programja erről is szól:) Jah és a cigánybűnözés megszüntetésével is egyetértek. Aki pedig Fideszes hát az egy jó nagy elvakult marha. Majd meglátjuk mi lesz ebből:S Szerintem semmi jó. Orbán Viktor azt nyilatkozta a választás után, hogy holnap mindenki, egy új országba fog felébredni. Hát én semmi változást nem tapasztalok. Nem tudom mi a jó a Fideszben. Szerintem aki elment a választásra, java részt cigány volt, és idősseb ember. Mindenki a Fideszre szavazott, a cigányok azért, mert az MSZP-re nem akartak mert tönkretették az országot, a Jobbikra mégjobban nem, mert jajj akkor szegény cigánynak nem lesz jó világa:S:S:S és ezért a Fideszt választották, az időseket pedig átverik. Kampánycsend idején, is hívogatja a robothang az embereket... Hol élünk emberek? Ébredjetek már fel!! Egy próbát megérne ha a jobbik kerülne hatalomra:)
2010. jún. 9. 15:13
 25/31 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó válaszoló!

Nem tudom miért bírálod a Fideszt, az eddigi intézkedéseikkel a Jobbiknak sincs problémája, és amint látod, nekem, FIATAL Fidesz szavazónak sincs problémám a Jobbikkal. Ha Vona jónak tartja a Fidesz eddigi munkáját neked mi gondod vele? És miért nevezel valakit elvakult marhának? Tudod történetesen értek a mezőgazdasághoz, és tudom mi szerepel a Fidesz programban és azt is, hogy amit tettek anno az is jó volt. Nem hinném, hogy okod van ezeket a jelzőket használnod a Fidesz szavazókra...

2010. jún. 9. 15:19
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként nagyon kevés vállakozó jelenti be magát minimálbérre, inkább egy kicsit többre szokták, mivel minimálbérnél a minimálbér duplája a járulékalap. Ez a minimálbéresdi egy baromság. Ilyen hülyeségen nem is kéne agyalni. Szerintem te se minimálbérre vagy bejelentve, de mindegy.
2010. jún. 9. 16:13
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem ide akartam írni az utolsó hozzászólást.
2010. jún. 9. 16:16
 28/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:13

Édesanyám könyvelő volt, mielőtt nyugdíjba ment, és bizony már évekkel ezelőtt rengeteg minimálbéres vállalkozó volt. Van alapja a dolgoknak.

2010. jún. 9. 16:17
 29/31 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válasz:

[link]

2010. jún. 9. 21:27
 30/31 anonim ***** válasza:

13:25-s vagyok

Miért kellett lenullázni? Tényleg nem tudtam róla, az nem azt jelenti, hogy el is hiszem :DDD

2010. jún. 9. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!