Szerintem a megszaporodott kilakoltatások miatt nem biztos, hogy kihúzza. Ha ki is tölti a ciklusát, szerintem nem lesz olyan nyugis kormányzása mint 2014-18 között. Ha a kilakoltatásokat megállítaná mint annak idején mikor visszavonta az internetadót akkor viszont rengeteget nyerne rajta.
2018. júl. 29. 21:21
12/33 anonim válasza:
Minden országban vannak kilakoltatások, mert mindemhol van, aki nem bírja fizetni a rezsit/törlesztőt stb. Ez a népesség oly kis részét érinti, hogy ebbe senki nem bukna bele, pláne nem Orbán Viktor.
2018. júl. 29. 21:24
13/33 anonim válasza:
Fene sem tudja. Másfél hónapja a HUF / EUR árfolyam elszállását követő hiperinfláció és éhséglázadás következtében tömegével indultak a vidékiek, hogy kidobálják a Fideszeseket a Parlamentből, de nem érkeztek meg. Lehet útközben éhen haltak. Így könnyű kihúzni a Fidesznek 2022-ig.
2018. júl. 29. 21:30
14/33 anonim válasza:
A jelen állás szerint, jóval tovább is.
2018. júl. 29. 21:35
15/33 anonim válasza:
A következő világválságig húzzák ki, ami ki tudja, hogy mikor lesz. Ezt nem lehet előre megjósolni, de a közgazdászok már a konjunktúra végét látják és igen, már időszerű lenne.
Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy a Fidesz-kormány bukása olyan jó lesz, mert ahogy a magyarokat ismerem, csak egy még nacionalistább, még etatistább, még korruptabb, még begyepesedettebb, még valláskárosultabb és még technológiaellenesebb bagázst fognak a helyükre választani.
2018. júl. 29. 21:59
16/33 A kérdező kommentje:
Igen, én is egy olyasmitól félek, mint ami anno az I. Vh után volt Németországban. Csak itt Orbán egy elcseszetebb Hindenburg..
2018. júl. 29. 22:02
17/33 anonim válasza:
Addig talán igen.
Még a választást is megnyerhetik.
Onnan viszont szerintem egyre csökkenni fog a táboruk.
Az őket kedvelő komcsi,nyugdíjas réteg kihalóban lesz.
Egyre több fiatal fog kivándorolni.
Csökkenteni fogják az EU-s támogatásokat,csökkenni fog az érdekkörük támogatása.
A nyugdíjrendszert egyre nehezebb lesz fenntartani.
Az ingatlanárak,lakhatási költségek az egekben lesznek,így egyre több lesz az elégedetlen.
2026-ban szerintem már változás lesz legkésőbb.
2018. júl. 29. 22:04
18/33 anonim válasza:
Már bocs, de a kérdésed azt sugallja, hogy szerinted legkésőbb 2022-ben mindenképp bukni fog, de lehet, hogy már előbb is. Látsz te jelenleg bármilyen folyamatot, ami ezt alátámasztja?
2018. júl. 29. 22:06
19/33 anonim válasza:
Azért Hindenburghoz ne hasonlítsuk őt, aki egy tiszteletreméltó öregúr volt.
De sajnos értem a hasonlatod, hogy mire gondolsz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!