Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyárfás miért fizette ki a...

Gyárfás miért fizette ki a 200 milliót ha ártatlan?

Figyelt kérdés
Lazán dobálóznak ezek a milliókkal,más meg 3 müszakba dolgozik,mégsem halad semmire.
2018. júl. 28. 18:39
1 2
 11/16 lali24 ***** válasza:

kedves @10-es válaszoló!

az, hogy véleményed szerint ártatlan vagy bűnös, a lőtéri kutyát sem érdekli. majd a bíróság megállapítja, hogy mi a helyzet. de amíg bíróság nem mondja ki az ítéletet -és az jogerőssé nem válik-, mindenkit ártatlannak kell tekinteni.

véleményed, meggyőződésed persze lehet, csak az nem oszt és nem szoroz az adott ügyben.

az óvadéknak pedig -ahogy azt már mondtam- semmi köze a delikvens bűnösségéhez, vagy ártatlanságához.

2018. júl. 29. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Az, hogy ártatlan vagy bűnös, egy dolgon múlik: hogy a bíró megvesztegethető-e 200 millánál olcsóbban.
2018. júl. 29. 11:43
 13/16 lali24 ***** válasza:

igen, akár ez is előfordulhat.

én is hallottam már csiripelni ezt-azt arról, hogy a bírók zsebe is kinyílik időnként.

(bár az óvadék 200 millájához a bírónak csak annyi köze van, hogy ő állapítja meg az összeget, de személy szerint semmi haszna nincs belőle)

2018. júl. 29. 11:53
 14/16 anonim ***** válasza:
2018. júl. 29. 17:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Miért ne fizette volna ki, pláne akkor, ha ártatlan? Hiszen nem veszti el.
2018. júl. 29. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Az meg nyilvánvaló, hogy milliókkal "dobálózni", többnyire az tud, akinek van. A 3 műszakban dolgozó "melósnak", jellemzően, nincs ennyi penze...
2018. júl. 29. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!