Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogják legalizálni a...

Mikor fogják legalizálni a könnyü drogokat?

Figyelt kérdés

- Nyugodtan azzal rombolja le magát mindenki ivel akarja

- Az államhoz kerüljön a bevétel, ne a maffiahoz

A balatonfüredi gimnáziumban is kiderült hogy kik füveztek, mégse lett senki kirúgva...

2018. júl. 18. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%

#7 ja szűnjön meg a tb támogatás a fű-vel összefüggő betegségekre, mint a... őő és a ....

De akkor már az alkohollal összefüggő betegségekre is szűnjön meg a tb, mint a májkárosodás, vesebajok, meg a dohányzással kapcsolatosak is, mint a tüdőrák, gégerák.

2018. júl. 18. 20:10
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

"Az 1 millió alkoholista országában már megszokhattuk ezt"

múlthéten mégy csak 800.000 volt.

egyébként pedig a környezetemben rengeteg ismerős szívja már a füvet évek óta.

nem ilyen kis huszonéves tinédzserek, hanem 30 felettiek. és igen, én mint kívülálló látom rajtuk hogy az évtizedes füvezés mennyire szétbäszta őket.

mentálisan teljesen életképtelenné váltak, szóval ne papoljon egyik szaros se aki 1-2 éve szívja a füvecskét, hogy "egészséges" meg nem káros.

aha ja, kb 99%-ban a kis alkalmi drog függő hülye gyerekek akarják bemagyarázni, maguknak meg a környezetüknek.

én is füveztem jó pár évig, napi szinten 1g elment, és mellette minden szart kipróbáltam a heroinon kívül, saját magamon tapasztaltam hogy mennyire leépít mentálisan a könnyű drog is.

2018. júl. 18. 20:13
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

11-nek:

Jó, valahol igazad van, de pl amikor bedrogozva őrjöng az utcán, én szó szerint leütném mint a lovat, utána kényszer gyógykezelés a költségére, és büntető eljárás garázdaság, közbotrány okozás és kábszer-használat miatt! Az ilyenek nem érdemelnek elnézést.

2018. júl. 18. 20:14
 14/20 A kérdező kommentje:

#12 ha ismerőseid ilyen sokat szívnak, miért ne tehetnék legálisan?

Legalabb nem egy-ket díller zsebét tömnék

2018. júl. 18. 20:16
 15/20 anonim ***** válasza:
23%
Amint a fidesz ki lesz innen takarítva.
2018. júl. 18. 20:19
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

#14 kérdező, sajnálom hogy csak ennyit tudtál kiemelni a válaszomból.

úgy látszik nálad is már jelentkeznek a "tünetek".

2018. júl. 18. 20:21
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Én támogatom a drogok legalizálását, egy feltétellel. A drogokat használó végleg lemond az állami egészségügyről, ha bármi baja lesz mehet privát orvoshoz. Ha drogra van pénz legyen orvosra is. Sok álértelmiségi drogos lump lipsit ne a tisztességes keményen dolgozó kisemberek adójából gyógyítgassák ha bajuk lesz, márpedig bajuk lesz a drogtól.
2018. júl. 18. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

"Az 1 millió alkoholista országában már megszokhattuk ezt"

Attól, hogy Magyarországon rengeteg az alkoholista, és attól, hogy akkor vagy jófej, ha már 14 évesen hányásig lerészegedsz, még nem jelenti azt, hogy ez normális dolog! Ahogy ezt a népet ismerem, a könnyű drogokra is szépen rászokna, és Európa élmezőnyében lennénk! Kérdező! Örülj neki, ameddig nem legalizálják!

2018. júl. 18. 22:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor keress egy légkalapácsot és rombold le vele magad. :D

Van elég drogos így is nem kell még egy rakat.

2018. júl. 19. 03:43
 20/20 anonim ***** válasza:
61%
12: Hiába magyarázod nekik, akkor is mindig valami kifogást fognak keresni, miszerint valójában nem a fűtől lettek olyanok az adott emberek, valójában nem is léteznek, csak kitaláltad, stb. Én is jó párszor neki futottam már ennek, de fölösleges, akkor se fogják elfogadni.
2018. júl. 19. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!