Hogyan tudok közemberként segíteni a Soros elleni küzdelemben?
Figyelt kérdés
Soros György az ellenzék által be akarja hozni ide a migránsokat, én nem akarom, hogy elvegyék a munkámat a minimálbérért dolgozó terroristák. Nem akarok muzulmán lenni, és müezzint énekelni.
Azon túl hogy Orbán Viktorra x-elek minden alkalommal, még mit tudok csinálni?
2018. júl. 17. 11:31
11/45 A kérdező kommentje:
# 7/9 Időpont ma 11:40
Én látom Orbán Viktor szemében hogy jó ember.
2018. júl. 17. 11:43
12/45 anonim válasza:
Azt se tudod ki aza Soros, nyári szünetes unatkozó óvodás vagy, ugye eltaláltam?
13/45 anonim válasza:
Pl. nem a Fideszre szavazol, akik Soros ösztondiján tanulták a lopást, hazudozást.
14/45 anonim válasza:
Vegyél egy tankot, menj ki a 6árra, és lődd szét őket!!444
De vigyázz, mert Soros pénzéből ők is tankokkal akarják elfoglalni hazánkat!!!44
15/45 anonim válasza:
Szerencséje a Fidesznek, hogy ilyen okos, hűséges szavazói vannak, mint a kérdező. Meg kell nézni az időközi választásokat, a jó fideszes emberek szorgalmasan mennek X-elni, az ellenzéki szavazók otthon pihennek.
16/45 hollófernyiges válasza:
Dolgozz minimálbérért, akkor nem vagy veszélyben.
17/45 anonim válasza:
"Én látom Orbán Viktor szemében hogy jó ember."
Kedves kérdező, kizárt dolog, hogy seggnyalás közben látod a szemét!
18/45 anonim válasza:
'Szerencséje a Fidesznek, hogy ilyen okos, hűséges szavazói vannak, mint a kérdező.'
AZ utóbbiban biztos vagyok, ellenben az előbbiben erős kétségeim vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!