Miért ne szavazhatnék a Fideszre, ha én jobban járok vele?
Igen, ez egy paradoxon.
Szavazol egy pártra, legyen X a neve. Megkérdezik:
- Miért szavazol X - re? Nem gondolsz a jövőre, gyerekeid jövőjére?
- De, nagyon is. Nekem ez a kormány jó, jobban élek, ezt és ezt tette, ezt és ezt adta.
- Szóval téged így még lehet venni?
Jó most lehet mondani, hogy az ilyen egy gerinctelen féreg, de erre csak egy riposzt lehet: az aki mondja.
Ha neked jó! Tedd ezt.
A Te szavazatod is "csak" 1-et ér!
én elmondom miért NEM szavazok a baloldalra : mert a szolidáris mázból eddig még mindig csak az sült ki, hogy a főballereknek villáik lettek a nyomor meg csak nőtt
ha hazugságokra építed a PR-odat, az előbb utóbb rád fog omlani :)
a fidesz sosem mondott olyat, hogy ők a proletárok pártja, és megoldja a "társadalom veszteseinek" összes problémáját
"- Miért szavazol X - re? Nem gondolsz a jövőre, gyerekeid jövőjére?"
Haha, hát igen, hiszen a ballibtolvajok ismét megígérték a jóléti államot, csak az önsorsontó magyarok a fideszt választják meg.
Olyan országban akarok élni, ahol folyamatosan csökken az államadósság, a jegybanki alapkamat, alacsonyan van tartva az infláció, jó külkereskedői mérleg, folyamatosan nőnek a reálbérek?
Vagy inkább olyanban, ahol minden összedől, de legalább a csuticigány elkergették?
Az nem baj, ha te jól jársz velük és ezért rájuk szavazol. A probléma az, amikor sok hülye rájuk szavaz, akiket elszédítenek a baromságaikkal.
Jó is lenne, ha csak azok szavaznának rájuk, akik jól járnak velük. Akkor lenne valami 300 ezres táboruk.
"Ki az aki jobban járt a szocikkal, mint most?"
A magyar nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!