Milyen felfogás az, amikor egy fidesz szavazó azzal érvel, hogy azért szavaz a fideszre, mert más is lopna? Iq teszt a szavazáshoz nem kellene?
"Hanem mert jobb neki többet keres stb CSOK rezsicsökkentés"
így van, én is ezért vagyok főként Fidesz szavazó. Bár a rezsicsökkentést kihúznám, mert az lófütty, de az egykulcsos adó meg a CSOK komoly segítség.
#3 az egykulcsos adót kifelejtettem köszi hogy írtad!
Kérdező neked meg mi a bajod? :D Nem csak Fideszgyűlülő jobbikos válaszokat fogsz kapni ne aggódj!
Én nem tudom minek tesz fel ilyen ember kérdést, aki nem bírja az igazságot.
Alternatíva nem volt, a baloldal egy rakás szar, migránson kívül mást nem tudtak.
De kéne, és olyan teszt szerint is, amivel azt tesztelik, hogy átlátja-e a dolgokat.
Pl a sötétebbek egykulcsos adóznak, meg csokoztank, meg rezsicsökkentéseznek, mikor az egykulcsossal párhuzamosan több egyéb adó-díj növekedett, ahogy a csok felnyomta az ingatlanárakat,és a rezsicsökkentés is a piaci árak fölötti drágán tartást jelenti mint tudjuk, tehát többet kell fizetni össszességben, mint ezek nélkül a "megmentések" nélkül. De az árak növekedését a sorosra, meg a lipsikre fogják, meg a zeu-ra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!