Az igaz, hogyha egy vidéki felköltözik Pestre panelba lakni, abból hamarosan MSZP szavazó lesz?
Figyelt kérdés
2018. máj. 17. 20:25
2/13 anonim válasza:
Az igaz, hogy sokkal tájékozottabb lesz, és ők is jobban érzik, hogy mennyire gáz a Fidesz, kevesebb eséllyel tudják megvezetni őket a Fidesz-propagandával, így nagyobb eséllyel szavaznak ellenzéki pártra.
3/13 anonim válasza:
Na ezt melyik zseni mondta, a 444 vagy az ATV :DDD
4/13 anonim válasza:
Egy pesti panelben mitől tájékozattabb ember? A komcsi házmester suttogó propagandát terjeszt? Vagy mégis hogy?
5/13 anonim válasza:
Persze!
Ha valaki leköltözik falura egy Kádár-kockába, akkor meg fideszes lesz.
Ha viszont a belvárosba költözik egy bérházba, akkor kinő a szakálla, az ingén kockák jelennek meg, és lmp-s vagy momentumos lesz.
6/13 A kérdező kommentje:
Hát a panelban például több a TV csatorna, több szenny ömlik mindenhonnan. Meg az egész lakókörnyezet is olyan.
2018. máj. 17. 21:03
7/13 anonim válasza:
Igen, egyszerű az oka: gond van a levegővel. Az agynak szüksége van tiszta levegőre a megfelelő működéshez, amit búzapesten nem kap meg.
8/13 anonim válasza:
Az a durva, hogy pont a valódi "panelprolik" Fideszesek :D
Az MSZP-re meg a Fideszre a "panelprolikon" kívűl a nyugdíjasok szavaznak, az LMP-re, Momentumra, Jobbikra meg főleg a 40 alatti generáció.
De attól, hogy valaki panelban lakik még nem lesz "panelproli". Ahhoz még 80-as IQ alá kell hülyülnie.
9/13 anonim válasza:
Igen én ezért nem merek felköltözni már húsz éve. Inkáb alkoholista közmunkás vagyok és nyuger is. Csak M1 et tudok fogni. Internetem sincs. Most is egy Pesti telefonjáról írok.
10/13 anonim válasza:
Kérdező, rosszul tudod. Az úgy van, hogyha megharap egy liberális, te is liberális leszel pár órán belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!