Itt tényleg van még olyan ellenzéki szavazó aki azt gondolja, hogy lesz itt kormányváltás 20 éven belül? Ti tényleg nem fogjátok fel, hogy mi is történt a választásokon? Ennyi volt!
"2006 tavaszan 12 eve sem gondolta senki, hogy 4 ev mulva az MSZP egy gyenge közeppartta valik, az SZDSZ meg kiesik a parlamentböl"
Szerinted ki váltaná le a Fideszt! A DK? Kigyózva? :D...
52% a kormányváltásra szavazott. És még lett volna kb 10% aki az ellenzékre szavazott volna ha lett volna összefogás.
Orbánék kaptak még 4 évet a végtelenhülye magyar néptől meg a teljesen inkompetens ellenzéktől, hogy a vérünket szívják. De, hogy mi lesz 4-év múlva............... szerintem megy a narancs a szemétbe. És remélem a szegfű is követi.
Az MSZP csak akkor tudná leváltani ha nem 3/3-k lenne hanem 1 egészük.
A DK meg ha egy útelágazásnál kígyóznának, miközben hangosan kiabálnák hogy 11 a legnagyobb 2 jegyű prímszám.
Egyedül még a jobbik tartja valamennyire magát, de az se sokáig -hálaistennek szétszakad-.
Nem ment más az elmúlt 30 évben csak az hogy, épít-rombol 4-8 évente, éppen itt az ideje egy hosszabb távú stabilitásnak.
Mi lehet egy ideális parlamenti felosztás?
65% fidesz, 15% szélső bal pl Munkáspárt 15% szélső jobb pl jobbik
5%-n meg osztozzon a maradék, csak hogy néha röhögjünk is a közvetítések során.
Így mindenki megnyugodhatna mert nincs 2/3 és valakikkel össze kell fognia a fidesznek.
"szerintem megy a narancs a szemétbe. És remélem a szegfű is követi."
Nagyon úgy tűnik hogy a jobbik hamarabb megy a szemétbe.
Orbán visszahozta a Kádár korszakot csak kicsit másképp. És a nép élvezi. Megy a mutyi kicsiben és nagyban. Sógor, koma jóbarát, protekció, hálapénz.
Annyiban más a történet, hogy már nem Bécsből kell hozni a milka csokit meg a tic-tac-ot.
Milyen változást is akar az ellenzék ? Minden olyat amit nem ért meg a jónép, hogy minek is kellene neki.
Ezt néhány ellenzéki nem képes elfogadni.
A demokrácia pedig arról szól, hogy el kell fogadni a egy irányba forduló többség akaratát, még akkor is ha ők tulajdonképpen a kisebbség.
Nekem régóta ez volt az első szavazásom, ahol NEM a Fideszre szavaztam.
Nyilván kormányváltás szóba se jött (nálam).
... de azért a 2/3 az elég durva. Magyarország legalizálta az autokráciát és zöld utat adott a diktatúra felé.
Jönnek vissza az oroszok Viktor meg lesi a technikát Erdogantól.
Itt már csak a (Fidesz) belülről rothadása segít. Sajnos ezzel elvesztünk sok-sok évet és nagyon sok milliárdot, de rosszabbat is túlélt már a Magyar. Nyilván 1-2 generáció elmegy a lecsóba. Rosszkor voltunk rossz helyen.
Még mindig jobb, mint Észak Koreában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!