Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a nyugat iszlamizációját...

Akik a nyugat iszlamizációját vizionálják, azok tisztában vannak azzal, hogy Magyarországon se a magyar lesz a többség 60 év múlva?

Figyelt kérdés
Hanyatló nyugatról beszélünk, viszont mi még hamarabb meghanyatlunk. 278-ra a romák többségben lesznek.

2018. júl. 13. 09:00
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

# 28

most hiába provokálsz, te is (és rajtad kívül mindenki) érti, hogy arra akartam kilyukadni, hogy pontosan NEM működik :D

2018. júl. 13. 17:03
 32/42 anonim ***** válasza:

#26:

Bemásoltam a linket, ahol olvashatók az adatok. (2011-esek ugyan, de frissebbről nem tudok.)

Az édeskevés egy EGÉSZ országhoz, hogy "Szabolcs meg a nyócker". Köztudottan Szabolcsban és Borsodban él a legtöbb roma, a harmadik Nógrád, ha jól tudom; Budapesten belül meg a 8. kerület.

De más területeken kevesebben vannak, és ismét más területeken meg szinte nincsenek.

Ha én pusztán a saját környezetemből indulnék ki, azt mondanám, hogy jellemzően csak 1-2 gyerekes családokat látok, már a 3 gyerekes is ritka. Nálunk 1-2% körüli a roma lakosság aránya, és talán pár kisebb falu kivételével ez kb. 30 km-es körzetben így van.

És mondok még egy meglepő dolgot: itt bizony a romák döntő többsége dolgozik.

Szóval az én környezetemben kevesebb a gyerek, mint az országos átlag, Szabolcsban meg több, ennyi.

2018. júl. 13. 19:41
 33/42 anonim ***** válasza:

Már bocs, de én tényleg nem értem.

Te magad írtad le, hogy MÁR nem úgy van ahogyan én érzékeltem, mert MÁR a 20 évvel azelőttihez képest JOBB a helyzet. Márpedig ez javulás. Ezzel párhuzamosan voltak a romák felzárkóztatását, segítését célzó programok.

Most mivel van bajod?

Azzal, hogy elfogadtam, sőt megköszöntem a pontosabb adatokat? Hogy nem mondtam ellent neked csak mert én másképpen érzékeltem? Hogy ha jobb lett a helyzet azt javulásnak tekintem? Hogy ha javulás is volt meg segítő program is, akkor levontam a következtetést, hogy nem volt hiábavaló?

Most tényleg saját magaddal akarsz vitatkozni?

2018. júl. 13. 20:07
 34/42 anonim ***** válasza:
39%

# 33

nem érzékelheted így, mivel ez nem így van. Beállíthatod úgy, hogy ez a te véleményed és azért ragaszkodsz hozzá, de ez valótlan. Mindenki tudja Budapesten, Szabolcsban és Borsodban is, hogy rengetegen vannak a cigányok, kolóniában élnek és bűnözésből tartják fenn magukat. MINDENKI látja, hisz köztük élünk erre te azt mondod, hogy jobb lett a helyzet. Pont hogy a szocializmusban volt "jobb" a helyzet, mert akkor legalább kötelezték őket a munkára.

Ezzel nem azt mondom, hogy a szocializmus jobb volt, de pont a közveszélyes munkakerülés eltörlése miatt nem dolgozik már egyik se.

2018. júl. 13. 20:28
 35/42 anonim ***** válasza:

A demográfiai előreszámítás nem vizionálás.

2030-ra akkor is muszlim többség lett volna Belgiumban, ha nincs az a 2015-től tartó beáramlás.

2018. júl. 13. 21:12
 36/42 anonim ***** válasza:

Na fuss neki még egyszer és most már úgy olvasd el ahogyan le van írva. ÉN érzékeltem a rosszabb helyzetet és azt MÁS (te?) javította ki utána azzal, hogy nem olyan rossz adatok vannak a statisztikák szerint.

Komolyan olyanon kell vitázni ami egyértelműen van leírva csak oda kellene figyelni? Tényleg elég ha a nevemet látjátok és máris jön a baromság?

2018. júl. 13. 22:43
 37/42 anonim ***** válasza:

Na, idegességemben eqrtam, nem kicsit..

Az előző természetesen nem magamnak íródott, hanem #34-nek.

2018. júl. 13. 22:44
 38/42 anonim ***** válasza:
47%

Nekem ma a kormány Nyugatról alkotott "véleményéről" mindíg Hofi jut eszembe: a haldokló Nyugat, meg azok ahogy élnek te...

F sz röhejes magyar parasztgőg, meg idióta fidesznya lók akik ezt el is hiszik még magukat is átcs szve, csak hogy ne kelljen kiszedniük a hülye agyukat orbán s ggéből...

2018. júl. 14. 13:31
 39/42 anonim ***** válasza:
0%

"Ha én pusztán a saját környezetemből indulnék ki, azt mondanám, hogy jellemzően csak 1-2 gyerekes családokat látok, már a 3 gyerekes is ritka."

Ahha.

Hol is van ez a legendás hely?

2018. júl. 14. 14:07
 40/42 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy 278- ra? Most 2078- ra, vagy 2278- ra? És ki szamolta ezt ki, mi igazolja?
2018. júl. 14. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!