Akik a nyugat iszlamizációját vizionálják, azok tisztában vannak azzal, hogy Magyarországon se a magyar lesz a többség 60 év múlva?
# 28
most hiába provokálsz, te is (és rajtad kívül mindenki) érti, hogy arra akartam kilyukadni, hogy pontosan NEM működik :D
#26:
Bemásoltam a linket, ahol olvashatók az adatok. (2011-esek ugyan, de frissebbről nem tudok.)
Az édeskevés egy EGÉSZ országhoz, hogy "Szabolcs meg a nyócker". Köztudottan Szabolcsban és Borsodban él a legtöbb roma, a harmadik Nógrád, ha jól tudom; Budapesten belül meg a 8. kerület.
De más területeken kevesebben vannak, és ismét más területeken meg szinte nincsenek.
Ha én pusztán a saját környezetemből indulnék ki, azt mondanám, hogy jellemzően csak 1-2 gyerekes családokat látok, már a 3 gyerekes is ritka. Nálunk 1-2% körüli a roma lakosság aránya, és talán pár kisebb falu kivételével ez kb. 30 km-es körzetben így van.
És mondok még egy meglepő dolgot: itt bizony a romák döntő többsége dolgozik.
Szóval az én környezetemben kevesebb a gyerek, mint az országos átlag, Szabolcsban meg több, ennyi.
Már bocs, de én tényleg nem értem.
Te magad írtad le, hogy MÁR nem úgy van ahogyan én érzékeltem, mert MÁR a 20 évvel azelőttihez képest JOBB a helyzet. Márpedig ez javulás. Ezzel párhuzamosan voltak a romák felzárkóztatását, segítését célzó programok.
Most mivel van bajod?
Azzal, hogy elfogadtam, sőt megköszöntem a pontosabb adatokat? Hogy nem mondtam ellent neked csak mert én másképpen érzékeltem? Hogy ha jobb lett a helyzet azt javulásnak tekintem? Hogy ha javulás is volt meg segítő program is, akkor levontam a következtetést, hogy nem volt hiábavaló?
Most tényleg saját magaddal akarsz vitatkozni?
# 33
nem érzékelheted így, mivel ez nem így van. Beállíthatod úgy, hogy ez a te véleményed és azért ragaszkodsz hozzá, de ez valótlan. Mindenki tudja Budapesten, Szabolcsban és Borsodban is, hogy rengetegen vannak a cigányok, kolóniában élnek és bűnözésből tartják fenn magukat. MINDENKI látja, hisz köztük élünk erre te azt mondod, hogy jobb lett a helyzet. Pont hogy a szocializmusban volt "jobb" a helyzet, mert akkor legalább kötelezték őket a munkára.
Ezzel nem azt mondom, hogy a szocializmus jobb volt, de pont a közveszélyes munkakerülés eltörlése miatt nem dolgozik már egyik se.
A demográfiai előreszámítás nem vizionálás.
2030-ra akkor is muszlim többség lett volna Belgiumban, ha nincs az a 2015-től tartó beáramlás.
Na fuss neki még egyszer és most már úgy olvasd el ahogyan le van írva. ÉN érzékeltem a rosszabb helyzetet és azt MÁS (te?) javította ki utána azzal, hogy nem olyan rossz adatok vannak a statisztikák szerint.
Komolyan olyanon kell vitázni ami egyértelműen van leírva csak oda kellene figyelni? Tényleg elég ha a nevemet látjátok és máris jön a baromság?
Na, idegességemben eqrtam, nem kicsit..
Az előző természetesen nem magamnak íródott, hanem #34-nek.
Nekem ma a kormány Nyugatról alkotott "véleményéről" mindíg Hofi jut eszembe: a haldokló Nyugat, meg azok ahogy élnek te...
F sz röhejes magyar parasztgőg, meg idióta fidesznya lók akik ezt el is hiszik még magukat is átcs szve, csak hogy ne kelljen kiszedniük a hülye agyukat orbán s ggéből...
"Ha én pusztán a saját környezetemből indulnék ki, azt mondanám, hogy jellemzően csak 1-2 gyerekes családokat látok, már a 3 gyerekes is ritka."
Ahha.
Hol is van ez a legendás hely?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!