Lafajett kérdése:
Mit gondolsz arról, hogy a KSH szerint az emberek 70%-a nettó 130 000 Ft alatt keres?
Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 16:45
11/19 anonim válasza:
#9:Az igen! Szóval, meg a minimálbért sem érte el a kereseted 2015- ben sem, de építkeztél, autót vettél. Szép teljesítmény, de aligha a fizetésedből sikerült, ugye?
12/19 anonim válasza:
Igaz, nem igaz, talán igaz. Minden lehetséges ezen helyen...
13/19 anonim válasza:
# 9 szép teljesítmény,de vajon az adóhatóság is így vélekedne róla?
14/19 anonim válasza:
Én sose adóztam, de élek a lomozásból. Nem szabad adózni gyerekek!
16/19 anonim válasza:
Ők már rájöttek, hogy a pénz nem boldogít.
17/19 anonim válasza:
Mellette okosságokat csinálnak seftelnek feketéznek stb. Mindig is így élt a magyar.
18/19 anonim válasza:
Elnézést kérek, nem akadékoskodás, csak éredklődés.
Tisztelt kérdező! A KSH honalpján hol található ez az adat, és mikori időszakra vonatkozik?
Nem szégyellem, bizonyára ügyetlen vagyok, de csak több évvel ezelőtti keresetmegoszlási adatokat találtam, és más aránnnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!