Miért ócsárolják Nagy Bandó Andrást?
A videói alatt mindig látom, hogy sokan magyargyűlölőnek nevezik, illetve csúnya szavakkal illetik. Azért ebbe a kategóriába írtam, mert a politika is gyakran megjelenik a kommentekben mindig előjön a politika, de nem magyarázzák, hogy honnan indul ez a gyűlölködés.
Szerintem jók az előadásai, illetve az írásai. Elmesélné valaki, hogy mi történt, ami miatt így szidják?
Köszönöm!
Ja! Játsszunk el a gondolattal!
Lévai Anikót rendszeresen a kecskeméti közkórházba szállítják, mert MŰTENI kell, lehetőleg agyműtéttel.
Őhozzá ugyanis nem lehet KIHÍVNI az orvost, ha valami gond van - mint minden mezei állampolgárhoz - hanem tologatják a folyosón és a betegszállító - mivel már jól ismeri - eltereferél vele:
- Hát megint itt vagyunk Anikó? És a gyerekek hogy vannak?
Vagy ha nem ilyen baráti a viszony, akkor rászól:
Orbánné ne mocorogjon, mert leesik a hasáról a csomagja!
Hát, valahogy így lehet!:D
Milyen furcsa egy meglátás fideszesek szemszögéből, hogy csak a kormánypártiak a "hitelesek", mindenki más "hazaáruló, Soros-bérenc, hungarofób, hiteltelen, balliberális, migráns puszilgató"...
Ennyi telik a Fideszesektől!
Mi van, fáj az igazság?
Ezért kaptam 0%-ot mert elmondtam a véleményem a kormány gyűlölködéséről, ellenségeskedéséről?
Ebben nem az a tragikus Nagy B.A. szempontjából, hogy nem tudja bizonyítani, hanem az, hogy arra a szellemi szintre süllyedt, hogy ezt az abszurd, életszerűtlen baromságot elhitte.
És nem csak elhitte, hanem bőszen terjesztette, mint egy pletykás vénasszony, majd telepofával belemondta a kamerába. Na, innen látszik az agysorvadása!
Utána bocsánatot kér, de nem OV-től, hanem Bayer Zsolttól!
Tragikus, hogy mivé lett ez az ember!
Mert az emberek büdös gyökerek és megrészegíti őket a politika leglágyabb szele is.
Nagy Bandó a maga nemében egy láng volt a sötétben, csupa szív és jó humorú ember. Nem kéne bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!