Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ócsárolják Nagy Bandó...

Miért ócsárolják Nagy Bandó Andrást?

Figyelt kérdés

A videói alatt mindig látom, hogy sokan magyargyűlölőnek nevezik, illetve csúnya szavakkal illetik. Azért ebbe a kategóriába írtam, mert a politika is gyakran megjelenik a kommentekben mindig előjön a politika, de nem magyarázzák, hogy honnan indul ez a gyűlölködés.

Szerintem jók az előadásai, illetve az írásai. Elmesélné valaki, hogy mi történt, ami miatt így szidják?

Köszönöm!

2018. jún. 30. 16:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
66%

[link]

Meg kell nézni, ki ócsárolják, de szerintem szóra sem érdemesek...

Nagyon értelmes pali! És nagyon jól beszél, talán ő az egyetlen, aki ilyen nyíltan beszél a dolgokról.

2018. jún. 30. 16:37
 12/29 anonim ***** válasza:
42%
[link] Egyesek szerint meg Nagy Bandó alkoholista nem igen hívják sehova emiatt. Na most ez is vagy igaz vagy nem.
2018. jún. 30. 16:39
 13/29 anonim ***** válasza:
49%

Gyerekek, azért ne legyetek már ennyire kisegítőiskolások!

Most teljesen vonatkoztassunk el mindenféle pártszimpátiától és nézzük a realitásokat!

Egy miniszterelnök RENDSZERESEN(!) agyba-főbe veri a feleségét, olyan állapotúra, hogy kórházi kezelésre szorul és akkor elviszi egy közkórházba Kecskemétre?... és miért pont Kecskemétre?

Na neeeee ...

Ha ilyesmi bárkinél előfordulna, akkor nyilván meglenne a privát intézmény, ahol nem locsi-fecsi, alkoholista ápolók tologatnék a firstladyt a folyosón.

Ugyan már kérem!

2018. jún. 30. 16:40
 14/29 A kérdező kommentje:

Való igaz, tényleg régebbi videókat néztem főleg, azok tetszettek.

Ezek az újabbak, most, hogy mondjátok, tényleg érdekesek...

2018. jún. 30. 16:43
 15/29 anonim ***** válasza:
46%

Amikor olvastam ezt a hírt, nekem is rögtön ez jutott eszembe!

A következő gondolatom meg az volt, hogy a pasinak elment az esze.

2018. jún. 30. 16:52
 16/29 anonim válasza:
0%
.
2018. jún. 30. 16:59
 17/29 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk miétt nem látni a first lady-t?
2018. jún. 30. 17:07
 18/29 anonim ***** válasza:
52%

13.

Főleg, hogy ő maga ugye titokban Grazba jár agyturkászhoz, de a vérbe fagyott asszonyt Kecskeméten fércelik össze. Hagyjuk már.

2018. jún. 30. 17:12
 19/29 anonim ***** válasza:
41%

Talán mert nem vagyunk Amerikában?

Vedd észre, hogy nálunk senki politikusnál nem divat, hogy a felesége ott tolongjon körülötte, bármilyen alkalom is legyen.

Egyedül az Elqró feleségét lehetett látni, azt sem feleségként, hanem ugyanannak a pártnak a tagjaként, de választásokkor nem bokázott a pódiumon.

2018. jún. 30. 17:15
 20/29 anonim ***** válasza:
46%

A fideszeseknek ki van adva, hogy gyűlölni kell, mivel ellenzéki veszélyforrás. :)

Ezek így csinálják mindig, szóra sem érdemes.

2018. jún. 30. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!