Miért ócsárolják Nagy Bandó Andrást?
A videói alatt mindig látom, hogy sokan magyargyűlölőnek nevezik, illetve csúnya szavakkal illetik. Azért ebbe a kategóriába írtam, mert a politika is gyakran megjelenik a kommentekben mindig előjön a politika, de nem magyarázzák, hogy honnan indul ez a gyűlölködés.
Szerintem jók az előadásai, illetve az írásai. Elmesélné valaki, hogy mi történt, ami miatt így szidják?
Köszönöm!
Meg kell nézni, ki ócsárolják, de szerintem szóra sem érdemesek...
Nagyon értelmes pali! És nagyon jól beszél, talán ő az egyetlen, aki ilyen nyíltan beszél a dolgokról.
Gyerekek, azért ne legyetek már ennyire kisegítőiskolások!
Most teljesen vonatkoztassunk el mindenféle pártszimpátiától és nézzük a realitásokat!
Egy miniszterelnök RENDSZERESEN(!) agyba-főbe veri a feleségét, olyan állapotúra, hogy kórházi kezelésre szorul és akkor elviszi egy közkórházba Kecskemétre?... és miért pont Kecskemétre?
Na neeeee ...
Ha ilyesmi bárkinél előfordulna, akkor nyilván meglenne a privát intézmény, ahol nem locsi-fecsi, alkoholista ápolók tologatnék a firstladyt a folyosón.
Ugyan már kérem!
Való igaz, tényleg régebbi videókat néztem főleg, azok tetszettek.
Ezek az újabbak, most, hogy mondjátok, tényleg érdekesek...
Amikor olvastam ezt a hírt, nekem is rögtön ez jutott eszembe!
A következő gondolatom meg az volt, hogy a pasinak elment az esze.
13.
Főleg, hogy ő maga ugye titokban Grazba jár agyturkászhoz, de a vérbe fagyott asszonyt Kecskeméten fércelik össze. Hagyjuk már.
Talán mert nem vagyunk Amerikában?
Vedd észre, hogy nálunk senki politikusnál nem divat, hogy a felesége ott tolongjon körülötte, bármilyen alkalom is legyen.
Egyedül az Elqró feleségét lehetett látni, azt sem feleségként, hanem ugyanannak a pártnak a tagjaként, de választásokkor nem bokázott a pódiumon.
A fideszeseknek ki van adva, hogy gyűlölni kell, mivel ellenzéki veszélyforrás. :)
Ezek így csinálják mindig, szóra sem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!