A Jobbiktól is van jobbra?
Figyelt kérdés
Ezt vmikor hallottam! Ha tényleg így van, akkor mégis mit akar itt a Jobbik :D ?2010. jún. 17. 15:42
1/13 anonim válasza:
te miről beszélsz amúgy?
ha arra gondolsz, van deklaráltan szélsőjobbos szervezet, és nyilasok. csak rólus nem beszél senki, de nem is bántanak senkit (pl Pax Hungaria, Blood and Honour)
2/13 A kérdező kommentje:
köszi ja vmi ilyesmire gondoltam! :D ment a felfele kéz
2010. jún. 17. 15:47
3/13 anonim válasza:
Vannak szélsőjobbos szervezetek, de erőtlenek, mert alacsony a taglétszám. Az egyetlen kivételt azt hiszem te is ismered:)
4/13 A kérdező kommentje:
:DDDDDD
2010. jún. 17. 15:50
5/13 anonim válasza:
Van, de nem meghatározó. És lesz, mert a jobbik szépen lassan egy kicsit középre fog tolódni, szerintem.
7/13 anonim válasza:
72
A jobbik nem tolódhat középre. Nem azért szavaz oda a párthívek jó része, mert olyan frenetikus gazdaságpolitikájuk van, hanem mert ahogy ők fogalmaznak "felkavarják az állóvizet". Remek példa pl, hogy a Jobbik a programjában síkra szállt a magasabb jövedelműek durvább megadóztatása mellett
Mielőtt valaki linket kérne.
Erre Vona benyögi, hogy támogatják az egykulcsosat. Na most ezek után nyilvánvaló, hogy az egyszeri jobbik-szavazó pont letojja, milyen az adórendszer, csak legyen mellé székely himnusz.
8/13 A kérdező kommentje:
úgy látom sikerült megfogni a lényeget
2010. jún. 17. 16:07
9/13 anonim válasza:
Van persze... pl. Nemzeti Forradalmi Párt (NFP)
10/13 anonim válasza:
a jobbik is középre fog tolódni, kopik a radikalizmus....miép-klón, erre csak a mai fiatalok nem emlékeznek már, minket öregebbeket meg nem tudnak újra behúzni ugyanezzel a szalonjobboldalisággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!