Miért félnek emberek a Jobbiktól, mint párttól?
Ha visszanézzük,2002 óta képtelenek elfogadni hogy nem nyertek,és aljas módon ott hátráltatták az országot ahol csak lehetett.Újraszámlálást,ki milyen kém volt a múlt rendszerben stb.
Aztán persze mikor Pokorni apjáról ugyanez kiderült,mindjárt meg volt szeppenve,meg ő most lemond meg stb.
Saját csapdájukba estek bele sokszor.A másik kedvencem,hogy ők mindig győznek.Meg a legfényesebb vereség kijelentésükön sírva röhögtem.Lehet szidni Gyurcsányt,de neki voltak jó ötletei,de hogyan valósítsa meg,ha ők A-t mondtak,a másik oldal csak azért is B-t mondott.Ráadásul jött a recesszió,és úgy hogy két felé húz a szekér nem lehet kijönni a gödörből...
Én szavaztam a Jobbikra,mert nem tűntek szélsőségesnek,tartalmilag tényleg jó a programjuk
( [link]
,és nincs benne semmi rasszizmus.Rendet meg én is akarok,és ez a tisztességes cigányok érdeke is.De nagyon megbántam.Tegnap értettem meg azt,hogy TÉNYLEG egy neonáci párt.
http://www.youtube.com/watch?v=i80vtAj2aDA
Lehet mondani,hogy biztos véletlen,de nekem SENKI NE PRÓBÁLJA MEG BEMESÉLNI,hogy egyetlen ember sem volt a pártban,aki tudta volna,hogy mit jelent a 88,és szólt volna,hogy ez így nem lesz OK.Azt sem fogadom el,hogy sem elvenni,sem hozzáadni nem akartak,ezt szerkesztéssel,például a betűmértet,vagy a margó változtatásával megoldhatták volna..Ahhoz képest egyébként,hogy állítólag spóroltak,szerintem indokolatlanul hagytak ki sorokat,például az egyes pontok között,vagy a 45. oldal végére még simán odafért volna a szürke rész a 46.oldal elején.Szóval nem,ez azért 88 oldal,mert úgy akarták,hogy 88 oldal legyen.A David Lane féle 88 törvény,meg csak erős idegzetűeknek...
"32. A faji keveredés, a korcsosodás az árja faj fönnmaradásának a legnagyobb veszélye volt, és ma is az. "
Milyen faji keveredés???!!!Milyen árja faj???!!!Egy emberi faj van!!!
"53. A fajárulók bűneiket hazafiaskodó nyilatkozatokkal takargatják."
Milyen fajárulók???!!!Igen,nekem például tetszik egy cigány csaj a suliban,és nem gondolom,hogy ezt takargatnom kellene!!!
"Minden egészséges ösztönű fehér férfiben undort és ellenérzést kelt, ha fajának egy nőjét másfajú férfival látja."
Hát bennem nem kelt ellenérzést!Az a lényeg,hogy őszíntén szeressék egymást!
"28. A többfajú társadalom a fajmegtartás minden természeti törvényének ellentmond. "
Olyan nincs is,mivel egy emberi faj van.
"27. Nem konstruktív más fajokat vagy akár keverékfajokat gyűlölni. De szét kell válni tőlük a saját faj túlélésének érdekében. De szívből és energikusan kell gyűlölni a fajárulókat saját sorainkban. Gyűlölni kell mindazokat az embereket és cselekedeteket, melyek népeket, kultúrákat pusztítanak, vagy a területek faji különállását rombolják. "
Már kifejtettem,kikérem magamnak,hogy áruló vagyok,mert tetszik nekem egy magyarul beszélő,kedves,kulturált csaj.
Azonkívül a Heil Hitlernek nem tudom mi köze van a magyarokhoz...Mert a Jobbik állítólag egy MAGYAR nemezeti párt,a 88-al viszont a NÉMET Hitlert éltetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!