Miért hallom azt sok embertől, hogy Orbánt Grazban kezelik a pszichiátriai osztályon? Mikor terjedt el ez a feltételezés?
A képen kívül van beszámoló is, de ez az a kategória, hogy hiába tudja mindenki, hogy igaz ha egyszer nem lehet bizonyítani nem hozhatja le egy újság vagy ilyesmi. Magát a betegséget meg nem is árulhatja el senki, hisz az orvosi titoktartás erre kötelezi:
"A miniszterelnök betegségéről forrásunk semmit sem volt hajlandó elárulni, de azt elmondta, hogy a klinika a legmodernebb eszközökkel és a legjobb helyeken tanult ideggyógyászati szakemberekkel áll a fontos vendég rendelkezésére. Megtudtuk, hogy a kezelések idejére nem csak a miniszterelnök, hanem a közvetlen stábja is helyet kap a klinika épületében – éppen ezért, a diszkréció miatt van szükség egy egész emelet kibérlésére."
25.
Ha igaz, és ha pontos az idézet, "ideggyógyászat"-ot ír?
IDEGgyógyászatot?
Önmagában arról SEM nyilatkozhat egy orvos, hogy kit kezel. Semmiféle olyan adatot, amiről egyértelműen beazonosítható a beteg kiléte.
Az ideggyógyászaton én is jót röhögtem, ha már egy szerencsétlen laikus fake news-t óhajt gyártani, legalább nézzen utána, mi a különbség a neurológia és a pszichiátria között.:D
Tudatlanok vagytok, mindenki tudja, hogy a neurológia és a pszichiátria kéz a kézben járnak, sok orvos mindkét szakágban kiképzi magát, hogy a legteljeskörűbben tudja kezelni a betegeit. Egy ilyen klinikán lenni is kell teljeskörű ellátásnak, hisz például a skizofrénia is ami állítólag Orbánnak van, neurológiai hátterű is lehet többek között:
És ez egybe is vág az orvos elmondásával, hogy görcsállapotban, magában motyogva vitték be Orbánt, tehát a ő állapota sem csak pszichés eredetű lehet, hanem komplexebb.
"Tudatlanok vagytok, mindenki tudja, hogy a neurológia és a pszichiátria kéz a kézben járnak,"
Én nem a wikipédián szereztem az orvosi diplomámat.:-) Ezért is merem határozottan állítani, hogy a hivatkozott cikk, benne az orvos állítólagos beszámolójával egetverő baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!