Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hallom azt sok embertől,...

Miért hallom azt sok embertől, hogy Orbánt Grazban kezelik a pszichiátriai osztályon? Mikor terjedt el ez a feltételezés?

Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 14:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
6%
Ne kíváncsiskodj Zsuzsika, mert hamar megöregszel.
2018. jún. 30. 19:35
 22/35 anonim ***** válasza:
20%
Egyrészt pletyka, másrészt meg nagy szemétség h aki bármi ilyen betegségtől szenved azt úgy kezeli a társadalom mint valami pszichopata sorozatgyilkost, súlyos megbélyegzésként használva a "pszichiátrián kezelték" kifejezést.
2018. jún. 30. 20:28
 23/35 anonim ***** válasza:
66%
#14: Én ugyan nem vagyok fideszes, de azért ez röhejes. Van a képen egy fekete kisbusz. Ez lenne a nagy bizonyíték?
2018. júl. 1. 03:28
 24/35 anonim ***** válasza:
58%
#14: Mondjuk, a cikk színvonala is árulkodó: mikor, milyen miniszter volt Orbán?
2018. júl. 1. 03:30
 25/35 anonim ***** válasza:
19%

A képen kívül van beszámoló is, de ez az a kategória, hogy hiába tudja mindenki, hogy igaz ha egyszer nem lehet bizonyítani nem hozhatja le egy újság vagy ilyesmi. Magát a betegséget meg nem is árulhatja el senki, hisz az orvosi titoktartás erre kötelezi:

"A miniszterelnök betegségéről forrásunk semmit sem volt hajlandó elárulni, de azt elmondta, hogy a klinika a legmodernebb eszközökkel és a legjobb helyeken tanult ideggyógyászati szakemberekkel áll a fontos vendég rendelkezésére. Megtudtuk, hogy a kezelések idejére nem csak a miniszterelnök, hanem a közvetlen stábja is helyet kap a klinika épületében – éppen ezért, a diszkréció miatt van szükség egy egész emelet kibérlésére."

2018. júl. 1. 10:22
 26/35 anonim ***** válasza:
Az OPNI-t már elmutyikázták a vejkók és a haverok, hát hol kezelnék? Bukarestbe mégis olyan snassz volna járnia...
2018. júl. 1. 12:54
 27/35 anonim ***** válasza:

25.

Ha igaz, és ha pontos az idézet, "ideggyógyászat"-ot ír?

IDEGgyógyászatot?

2018. júl. 1. 14:46
 28/35 anonim ***** válasza:
66%

Önmagában arról SEM nyilatkozhat egy orvos, hogy kit kezel. Semmiféle olyan adatot, amiről egyértelműen beazonosítható a beteg kiléte.

Az ideggyógyászaton én is jót röhögtem, ha már egy szerencsétlen laikus fake news-t óhajt gyártani, legalább nézzen utána, mi a különbség a neurológia és a pszichiátria között.:D

2018. júl. 1. 14:57
 29/35 anonim ***** válasza:
23%

Tudatlanok vagytok, mindenki tudja, hogy a neurológia és a pszichiátria kéz a kézben járnak, sok orvos mindkét szakágban kiképzi magát, hogy a legteljeskörűbben tudja kezelni a betegeit. Egy ilyen klinikán lenni is kell teljeskörű ellátásnak, hisz például a skizofrénia is ami állítólag Orbánnak van, neurológiai hátterű is lehet többek között:

[link]

És ez egybe is vág az orvos elmondásával, hogy görcsállapotban, magában motyogva vitték be Orbánt, tehát a ő állapota sem csak pszichés eredetű lehet, hanem komplexebb.

2018. júl. 1. 15:12
 30/35 anonim ***** válasza:
60%

"Tudatlanok vagytok, mindenki tudja, hogy a neurológia és a pszichiátria kéz a kézben járnak,"

Én nem a wikipédián szereztem az orvosi diplomámat.:-) Ezért is merem határozottan állítani, hogy a hivatkozott cikk, benne az orvos állítólagos beszámolójával egetverő baromság.

2018. júl. 1. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!