Ez a Lentner Csaba nevű "közgazdász" már pszichiátriai esetnek számít? Vagy mégis mit képzel? Totális agymosást akar végrehajtani a hazai közgazdasági és jogi egyetemeken?
[link] /20160515_Lentner_a_Fidesz_2018as_valasztasokra_van_szukseg_az_MNB_alapitvanyokra
"„Énnekem meggyőződésem, hogy a 2018-as választás az azon fog múlni, hogy mi, a mi koncepciónk, a mi elveink, a gazdaságpolitikánk, társadalompolitikai szemléletünket a társadalom mennyire fogja elfogadni"
lehet tételesen cáfolni
a baloldal csinálhat akármit 2018-at már elveszítette
Mégis, mit vársz Fideszéktől?
Az a céljuk, hogy totális diktatúrát építsenek ki, s nem pedig a nép érdekeit veszik figyelembe, hanem sajátjukét!
propeller kettől mérce 168 óra?
képzeld hallottam valamit izraelről, tájékzódjunk a kurucinfóról!
# 4/4 Időpont ma 23:26
Tehát már akkor sem veszed észre, ha konkrétan kimondják, hogy lenyúltak maguknak párszáz milliárdot, kampánycélra. :-D Buksisimi.
és ez főleg azután a rinyád után nevetséges, amit manyup kapcsány letoltál, hogy igen-igen totál működésképtelen a konstrukció, de ki kellett volna várni még 30 évet, hogy lássuk tényleg nem működik-e
ezzel szemben az "unortodox" modell már több eredményt hozott, mint a kedvenceid neoliberális politikája
különben ugyan arra a közgazdaságtanra épül mind a kettő, attól, hogy neoliberálisként übermenchnek gondoljátok magatok
Már megbocsáss, de az "unortodoxia" a világon semmilyen eredményt nem produkált eddig. Pontosabban de, csak negatívat.
A manyup rendszer megszüntetésével pedig sikerült kinyírni a nyugdíjrendszert. 20 év és nincs tovább. Ez egy matematikai tény.
és ezen gondolom a szerkezetileg csőd manyup kinyírása döntött végleg :)... hát ti se lesztek hülyébbek
meg lehet nézni a GDP growth adatokat a régióban a neoliberális illetve a liberálishoz képest unortodox módszerrel
# 7/8 Időpont tegnap 23:47
"és ez főleg azután a rinyád után nevetséges, amit manyup kapcsány letoltál, hogy igen-igen totál működésképtelen a konstrukció, de ki kellett volna várni még 30 évet, hogy lássuk tényleg nem működik-e "
Hol írtam én ilyet? Összetévesztesz valakivel. Plusz nem tudom hogy jön a manyup az MNB alapítványainak közpénzherdálásához.
"ezzel szemben az "unortodox" modell már több eredményt hozott, mint a kedvenceid neoliberális politikája"
A BVSC vízilabdacsapatának neoliberális politikája van?? Jó megtudni, köszi.
"különben ugyan arra a közgazdaságtanra épül mind a kettő, attól, hogy neoliberálisként übermenchnek gondoljátok magatok"
Már megint csak a személyeskedés megy, érvek nélkül. Mellesleg attól még, hogy ugyanarra építek valamit, még nem biztos, hogy helyes. Matelcsyt elnézve meg biztosan nem.
Aztán miután élő egyenes adásban jelentik ki, hogy de akkor is le kell nyomni a nép torkán, ha igaz, ha nem, igazából nem tudom miről beszélünk egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!