Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hallom azt sok embertől,...

Miért hallom azt sok embertől, hogy Orbánt Grazban kezelik a pszichiátriai osztályon? Mikor terjedt el ez a feltételezés?

Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 14:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
60%

Hogy van ez a "hallom sok embertől" dolog? Kiktől? Családban, munkahelyen, buszon, villamoson, várószobában, liftben, templomban; hol?

Hogy jön ilyesmi elő SOK emberrel, én nem értem. Nekem még OV is ritkán jön szóba a hétköznapi beszélgetések során, annyi más dolog van, ami érdekesebb téma.

2018. jún. 30. 15:26
 12/35 anonim ***** válasza:
21%
jó kis csont a libsiknek, hadd rágódjanak csak rajta :)
2018. jún. 30. 15:28
 13/35 anonim ***** válasza:
19%
Azért hallod azt sok embertől, mert rossz társaságba keveredtél. És aki korpa köré keveredik, azt megeszik a disznók. +
2018. jún. 30. 15:47
 14/35 anonim ***** válasza:
62%
A fekete furgonját látták napokat parkolni egy idegklinika területén. [link] Ez azért mégiscsak több, mint pletyka szint. Persze lehet, hogy őt kivételesen az aranyerével kezelték ott hiába mentális betegségek a fő profilja a klinikának.
2018. jún. 30. 15:53
 15/35 anonim ***** válasza:
58%

Politika » Magyar politika = bányászbéka alatti szint

A politikusok nagy stressznek vannak kitéve - nem lehet könnyű elviselni. De azét el tudom képzelni, hogy a vezetők nem ülnek sorba, tb kártyát szorongatva, órákig várva a dokiknál - mint ahogy pl én a baleseti sürgősségi sebészeten :)) (mókás volt:)

2018. jún. 30. 16:00
 16/35 anonim ***** válasza:
2018. jún. 30. 16:45
 17/35 anonim ***** válasza:
8%
Ne röhögtessetek, le van fényképezve valahol, valamikor egy furgon, aminek nem látszik a rendszáma. Van olyan hülye, aki beszop egy ilyen fake news blöfföt?
2018. jún. 30. 16:52
 18/35 anonim ***** válasza:
17%
#17 Mi az hogy! Például te is megpróbálod tagadni...
2018. jún. 30. 17:51
 19/35 anonim ***** válasza:
87%

"Anno a fókuszban nyilatkozott a kezelőorvosa az állapotáról."

Ez teljesen kizárt, rendkívül súlyos etikai vétség lenne. Az egész csak egy urban legend, valami barom kitalálta, a többi hülye meg terjeszti.

2018. jún. 30. 18:31
 20/35 Andizsuzsi ***** válasza:
24%

"a vezetők nem ülnek sorba, tb kártyát szorongatva, órákig várva a dokiknál"

Nem bizony. Orbán pl a minap udvariasan megkérdezte a várakozóktól, hogy bemehet-e előttük, majd miután senki nem tiltakozott (legalábbis nem elég hangosan) udvariasan kitessékelték a rendelőben már bent lévő beteget is. Kíváncsi lettem volna a szitura, ha valaki elég karakán ahhoz, hogy a sor végére küldje.

2018. jún. 30. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!