Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják a Fideszre...

Miért mondják a Fideszre sokan, hogy fasiszta párt?

Figyelt kérdés
Én Fideszes vagyok, és érdeklődöm, hogy ezek az emberek mivel tudják indokolni a kijelentéseiket.
2018. jún. 30. 12:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező

Ez egy olyan végső érv, mint korábban a n@cizás vagy még most is a bezzegafideszbenvannakakomcsiktöbben szöveg meg a korrupciózás, akkor vetik be amikor nincs valdi érvük. Vagyis mostanában szinte mindig. Nem kell vele foglalkozni.

A n@cik között is különbséget tettek, hiszen a jobbik eleinte vérn@ci volt ugyanazok szerint, akik nemrég keblükre ölelték ugyanazokat a politikusokat. Az elején a jobbikra akasztották a n@ci meg fasiszta bélyeget, a fideszre azért, mert szerintük össze fog állni a jobbikra, mostanra meg a fideszre ragasztották át, a jobbik már kigyógyult. Majd nemsokára ráragasztják a Mi Hazánk mozgalomra ismét.

Hogy miért? Mert csak. Szerintük érv nem kell hozzá, ez az ő privilégiumuk, hogy mindig az legyen fasiszta akire ők mondják.

2018. jún. 30. 14:23
 12/33 anonim ***** válasza:
54%
Senki nem vádolja a Fideszt idegenellenességgel, rasszizmussal. Ők maguk veszik magukra ezt a jelzőt, azzal, hogy jellemzőit elsajátítják.
2018. jún. 30. 14:38
 13/33 anonim ***** válasza:
47%

Különben is, a fasizmus egy olaszországi mozgalom volt, mi közünk hozzá? Volt benne egy csomó jó kezdeményezés is, fajelméletet nem hirdetett.

Ez az Umberto Eco definíció kb. a dimitrovi meghatározásra emlékeztet. És akkor mi van? Ő így látta, más meg másképp.

Vagy fordítsuk meg: no, akkor milyen egy MEM fasiszta rendszer?

Kb. el tudom képzelni...

2018. jún. 30. 14:44
 14/33 anonim ***** válasza:
38%
Akkor lassan mondjuk, mert azon kívül, hogy és akkor mi van mást nem mondasz: a nem fasiszta rendszer valószínűleg nem illiberális. Hiszen a fasizmus a liberális demokráciával való szembenállás egyik formája.
2018. jún. 30. 15:04
 15/33 anonim ***** válasza:
40%

16.

Akkor ezek szerint én is fasiszta vagyok. És akkor még mondják, ne gondolkodjunk fekete - fehérben, ne alkossunk ellenségképet, ne aggassunk címkéket másként gondolkodókra.

De aki kritizálja a liberális "demokráciát" az fasiszta. Punktum.

2018. jún. 30. 15:13
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
2018. jún. 30. 15:18
 17/33 anonim ***** válasza:
27%

Én ehhez asszem kevés vagyok, hogy elmagyarázzam. Tessék:

[link]

2018. jún. 30. 15:21
 18/33 anonim ***** válasza:
16%

17.

Te jó isten...

2018. jún. 30. 15:23
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan ezt gondoljuk mi is.
2018. jún. 30. 15:25
 20/33 anonim ***** válasza:
43%
Egy te jó Istent könnyebb mondani mint vitatkozni az ideával.
2018. jún. 30. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!