Nem lenne ennél fontosabb ügy ami mellett ki lehetne állni? Vagy megint csak kell a hírverés?
"Tarlós már bejelentette, hogy az utolsó volt, így aztán okafogyottá vált a hisztizés."
Tarlós nem ezt mondta!
Tarlós azt mondta, hogy "amíg én vagyok a főpolgármester nem lesz több RBAR".
Jövőre önkormányzati választás............
Azért az vicces, hogy amikor leírom, nem vagyok budapesti ezért nem is mondhatom meg helyettük mit tegyenek és hogy ha nem akarják, akkor ne legyen ez a verseny - már ekkor is rögtön támadtok.
Nem kellene inkább elolvasni azt a mi a nevem után véleményként szerepel? Már ennyire mindegy?
Rendben. Akkor legyen nektek kívánságotok szerint: nem volt igazam, ne úgy legyen ahogyan írtam.
De azt értitek, hogy az pont azt jelenti ami ellen éppen hőbörögtetek?
'Tarlós nem ezt mondta!'
Akkor is okafogyott, lehet hisztizni majd a következő főpolginak.
Egyébként röhejes, hogy nagyjából ugyanezek, akik a 3 napos RBAR ellen cirkuszolnak, közben a bulinegyed megtartásáért hőbörögnek. Ott voltam pénteken a Duna-parton egy irodaházban, kb. háromszor hallottam a nap folyamán olyan erős zajt, amire felkaptam a fejem, egyáltalán nem volt egyébként zavaró. Vihar a biliben az egész.
Fognak is hisztizni.
Parádé nem zavarta/zavarja őket?
"Parádé nem zavarta/zavarja őket?"
Szerinted? :D Pedig az is sok ott élőt zavar, meg nem ott élőt is, csak azt meglovagolni az elempé nem nagyon tudná, csak negatívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!