Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lenne ennél fontosabb ügy...

Nem lenne ennél fontosabb ügy ami mellett ki lehetne állni? Vagy megint csak kell a hírverés?

Figyelt kérdés
[link]

2018. jún. 24. 11:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A Fidesz NEM tette tönkre az egészségügyet, épp ellenkezőleg. Hazugság, hogy a rákbetegek nem kapják meg a gyógyszerüket, nálunk több milliós készítményeket ingyen megkapnak, nem csak ők, hanem bizonyos krónikus betegségeken szenvedők is. A kórházakat és az eszközparkot felújították, szignifikánsan csökkent az elvándorlás az egészségügyből. Mindennek pedig amúgy semmi köze a műrepülő-versenyhez, amiről Tarlós már bejelentette, hogy az utolsó volt, így aztán okafogyottá vált a hisztizés.
2018. jún. 25. 21:24
 12/16 A kérdező kommentje:

"Tarlós már bejelentette, hogy az utolsó volt, így aztán okafogyottá vált a hisztizés."

Tarlós nem ezt mondta!

Tarlós azt mondta, hogy "amíg én vagyok a főpolgármester nem lesz több RBAR".

Jövőre önkormányzati választás............

2018. jún. 26. 00:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért az vicces, hogy amikor leírom, nem vagyok budapesti ezért nem is mondhatom meg helyettük mit tegyenek és hogy ha nem akarják, akkor ne legyen ez a verseny - már ekkor is rögtön támadtok.

Nem kellene inkább elolvasni azt a mi a nevem után véleményként szerepel? Már ennyire mindegy?

Rendben. Akkor legyen nektek kívánságotok szerint: nem volt igazam, ne úgy legyen ahogyan írtam.

De azt értitek, hogy az pont azt jelenti ami ellen éppen hőbörögtetek?

2018. jún. 26. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

'Tarlós nem ezt mondta!'

Akkor is okafogyott, lehet hisztizni majd a következő főpolginak.

Egyébként röhejes, hogy nagyjából ugyanezek, akik a 3 napos RBAR ellen cirkuszolnak, közben a bulinegyed megtartásáért hőbörögnek. Ott voltam pénteken a Duna-parton egy irodaházban, kb. háromszor hallottam a nap folyamán olyan erős zajt, amire felkaptam a fejem, egyáltalán nem volt egyébként zavaró. Vihar a biliben az egész.

2018. jún. 26. 16:33
 15/16 A kérdező kommentje:

Fognak is hisztizni.

Parádé nem zavarta/zavarja őket?

2018. jún. 26. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:

"Parádé nem zavarta/zavarja őket?"

Szerinted? :D Pedig az is sok ott élőt zavar, meg nem ott élőt is, csak azt meglovagolni az elempé nem nagyon tudná, csak negatívan.

2018. jún. 26. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!