Ez nagyon durva, hogy az MTA mellett csupán pár százan álltak ki! Te tudtál róla? Te miért nem voltál ott? Az egész országnak tüntetnie kellett volna!
2018. jún. 23. 22:51
11/50 anonim válasza:
Nekem dolgom volt, van, így nem érek rá tüntizni! Abból meg nem lehet megélni.
12/50 anonim válasza:
13/50 anonim válasza:
soros bérencek mellett ki akar kiállni?
15/50 anonim válasza:
mondjuk ez a bérenc palkovics meg az innováció egy mondatban elég szomorúan néz ki
16/50 anonim válasza:
Aki bekajálja azt, hogy az MTA kutatásai kimerülnek a genderkutatásokban és a hasonló hülyeségekben, az inkább ne menjen el legközwlebb szavazni. Jelzem, azok a publikációk, amiket a Figyelő felsorolt, néhány darab a több százezerből, ami az elmúlt évek terméke volt. Szintén megjegyzem, hogy ezek költségei általában kimerülnek at alkotók fizetésében, ami gyakorta tartalmaz mást is.
17/50 anonim válasza:
#10! Én ezt úgy mondom
ami Takácsnak tetszik az biztos, hogy jó nem lehet az országnak.
ő azért van elolvasod a válaszát már tudod mi az igazság csak pont annak az ellentéte amit ő ír
18/50 anonim válasza:
Hehehe, a válaszokból kitűnik, hogy a magyarkáknak mennyire közük nincs a demokráciához és hogy a legjobb lenne őket kivágni az EU-ból, mert semmi keresnivalója nincs itt egy tahó, félázsiai hordának. ;)
Amúgy, ha jól tudom, az oroszok is ledózerolták a saját tudományos akadémiájukat. Testvérnép végülis. :D
19/50 anonim válasza:
Engem legkevésbé sem érdekel az MTA meg a tudóskák belterjes világa. Nekem nem lesz tőlük olcsóbb a kenyér a boltban ,szóval pont lecarom . Termeljenek ,végezzenek gazdasági tevékenységet és lesz pénzük. Miért az adófizetőknek kell pénzelni őket?
20/50 anonim válasza:
Ezért az MTA-ért nem kár. Legalább kevesebb magyarellenes "tudományos" munkánk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!