Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez nagyon durva, hogy az MTA...

Ez nagyon durva, hogy az MTA mellett csupán pár százan álltak ki! Te tudtál róla? Te miért nem voltál ott? Az egész országnak tüntetnie kellett volna!

Figyelt kérdés
[link]

2018. jún. 23. 22:51
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
48%
Nekem dolgom volt, van, így nem érek rá tüntizni! Abból meg nem lehet megélni.
2018. jún. 23. 23:34
 12/50 anonim ***** válasza:
36%

#8, igen a kutatási pénzek elosztása a kérdés, az volt korábban is:

[link]

2018. jún. 24. 00:11
 13/50 anonim ***** válasza:
11%
soros bérencek mellett ki akar kiállni?
2018. jún. 24. 01:01
 14/50 anonim ***** válasza:
11%
fekagyőr meg kapja be
2018. jún. 24. 01:02
 15/50 anonim ***** válasza:
38%
mondjuk ez a bérenc palkovics meg az innováció egy mondatban elég szomorúan néz ki
2018. jún. 24. 01:04
 16/50 anonim ***** válasza:
73%
Aki bekajálja azt, hogy az MTA kutatásai kimerülnek a genderkutatásokban és a hasonló hülyeségekben, az inkább ne menjen el legközwlebb szavazni. Jelzem, azok a publikációk, amiket a Figyelő felsorolt, néhány darab a több százezerből, ami az elmúlt évek terméke volt. Szintén megjegyzem, hogy ezek költségei általában kimerülnek at alkotók fizetésében, ami gyakorta tartalmaz mást is.
2018. jún. 24. 01:47
 17/50 anonim ***** válasza:
53%

#10! Én ezt úgy mondom

ami Takácsnak tetszik az biztos, hogy jó nem lehet az országnak.

ő azért van elolvasod a válaszát már tudod mi az igazság csak pont annak az ellentéte amit ő ír

2018. jún. 24. 07:56
 18/50 anonim ***** válasza:
52%

Hehehe, a válaszokból kitűnik, hogy a magyarkáknak mennyire közük nincs a demokráciához és hogy a legjobb lenne őket kivágni az EU-ból, mert semmi keresnivalója nincs itt egy tahó, félázsiai hordának. ;)

Amúgy, ha jól tudom, az oroszok is ledózerolták a saját tudományos akadémiájukat. Testvérnép végülis. :D

2018. jún. 24. 08:10
 19/50 anonim ***** válasza:
12%
Engem legkevésbé sem érdekel az MTA meg a tudóskák belterjes világa. Nekem nem lesz tőlük olcsóbb a kenyér a boltban ,szóval pont lecarom . Termeljenek ,végezzenek gazdasági tevékenységet és lesz pénzük. Miért az adófizetőknek kell pénzelni őket?
2018. jún. 24. 08:23
 20/50 anonim ***** válasza:
18%
Ezért az MTA-ért nem kár. Legalább kevesebb magyarellenes "tudományos" munkánk lesz.
2018. jún. 24. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!