A baloldal és Gyurcsány szent és sérthetetlen?
Ti hogy vélekedtek erről?
Válaszokat előre köszönöm!
Én baloldali vagyok, és azt mondom, hogy természetesen nem. Viszont összehasonlításban a Fidesz messze túlszárnyal mindenkit. Megjegyzem azt is, hogy a baloldal és Gyurcsány bűnei nem realizálják a Fidesz kisebb bűnét, hát még a nagyságrendekkel sokkal nagyobb bűnét. Nem arra esküdtek fel, hogy jobbak lesznek a másik pártnál (nem jobbak), hanem arra, hogy Magyarország és a magyar nép érdekét szolgálják minden erejükkel. Ehelyett inkább az önös érdekeiket helyezik előtérben mindig.
Ha nem is nemzetbiztonsági értelemben, de ez is hazaárulás.
Bocs, kicsit félreértettem a kérdést.
Természetesen nem sérthetetlenek. Pl. Gyurcsányt jól lekaraktergyilkolták 2006-2010-ig, ma már csak árnyéka önmagának, holott korábban olyan karizmatikus volt, mint Orbán. Az utolsó elnökjelölti tévévitában Orbán húzta a rövidebbet, nem véletlen kerüli az újabb elnökjelölti vitákat. (Még a végén élből szembesítenék a hazugságaival.)
A baloldalt gyakorlatilag megfojtják, ÁSZF indokolatlanul megbüntette őket, persze a Jobbikot is, de az sáros is volt eleve, míg a Fideszt érdekes módon még csak nem is vizsgálták.
Alig van megjelenési lehetőségük a médiában, választásokon óriásplakát szereplési lehetőségük. Majdnem mindegyik, ha nem az összes óriásplakát cég fideszes tulajdonban van, így azokat már akkor lefoglalták, amikor a többi pártok még nem is tudják, hogy mikor lesz a választás, ugyanis Áder találja ki, hogy mikor legyen, és valószínű, hogy előtte megtárgyalja Orbánnal. Eleve a jobb helyeken lévőket nekik tartogatják, a néhány ellenzékit meg a kevésbé hatékony helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!