Baloldali szimpatizánsok! És Jobbikos szimpatizánsok! Így a választások végeztével, a NER túlélésével mit gondoltok Tordai Bence gondolatairól egy esetleges nagykoalícióról?
Komoly válaszokat szeretnék, ez egyszer talán a dühötöket félretehetnétek, egy átgondolás erejéig nekem ez a véleményem. És vélhetően vannak Jobbikos fiatalok akik egyetértenek velem:
Választás volt - nagy lecke.
Ki az a Tordai Bence?
Megmondta hát Heller Ágnes,
Karvaly orrát húzza mágnes,
Unalmas már ez a mantra,
Repüljön el Új Zélandra!
Hakapeszi ez a kérdés baloldaliaknak és jobbikosoknak szólt.
Én örülnék egy ilyennek mivel nem látok más kiutat, de csomó ellenzéki (főleg jobbikosok) elvetnék.
6.
Én Jobbikos voltam. Az én időmben úgy volt, hogy egy Jobbikos megrándult, ha meghallotta Heller banya nevét.
Szerbeknél bevált egyszer és utána nem omlott össze a világ.
Csak sajnos vannak olyanok, mint Gyurcsány Ferenc, aki nem tudja elképzelni maga nélkül a kormányt sőt talán a minisztelnöki széket sem.
Már most is összejátszottak az ellenzéki pártok. Milyen nagykoalícióra gondolsz : Fidesz-Jobik?
Ki az a Tordai bence?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!