Ha tehetnéd milyen könyvet küldenél Robert Fico-nak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl.: a trianoni szerződésről szóló könyvre vagy bármire amin azért elgondolkozna hogy hoppá most ezt hogy írják át úgy ,hogy stimmeljen az ő "történelmükhöz".
Elnézést hogy a nevét nagy betűvel írtam,nem érdemli meg,de azért adok magamra nem mint a szlovákok akik azt hiszik hogy miattuk történt az ősrobbanás.
2010. jún. 16. 22:16
21/27 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Valahogy megoldjuk és postázzuk neki,a halálosakat a végére hagyjuk.
2010. jún. 17. 22:41
22/27 anonim válasza:
Én csak simán erotikus magazint küldenék neki h inkább azzal foglalja le magát ő meg slota is ahelyett hogy Magyarország ellen kavarnak :P
23/27 anonim válasza:
Egy magyar történelem könyvet.Ja ,és egyet a szlovák Nobel-díjasokról....annyi van nekik,mint királyuk
24/27 anonim válasza:
Én a valós szlovákok eredetét, történelmét küldeném neki, hogy eszméljen rá, hogy milyen "nagy" nemzet is az övék.
A Vág és Nyitra folyók medencéjében élő szlávok a mai szlovákok egy részének ősei, de sem egységes nyelvvel, sem közös identitással még nem rendelkező, nemzetségi viszonyok között élő földműves lakosságnak tekinthetők történetileg. (Wiki)
27/27 anonim válasza:
Szlovákia 1000 éves történelméről szóló könyvet:D Ja, hogy olyan nincs vmi szép mesekönyvet az elvarázsolt országról, meg mindenttudó történelem csináló kiskirályokról. Mondjuk az 1992-as kiadás megfelelő lenne számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!