Ha tehetnéd milyen könyvet küldenél Robert Fico-nak?
Gondolok itt pl.: a trianoni szerződésről szóló könyvre vagy bármire amin azért elgondolkozna hogy hoppá most ezt hogy írják át úgy ,hogy stimmeljen az ő "történelmükhöz".
Elnézést hogy a nevét nagy betűvel írtam,nem érdemli meg,de azért adok magamra nem mint a szlovákok akik azt hiszik hogy miattuk történt az ősrobbanás.
Én ezt
"How to kill yourself in 5 minutes"
én azt hogy "Hogyan engedelmeskedjünk a magyaroknak?"
figyelj kedves kérdező:
Szlovákia teljes területe lopott! Hány éves állam? legalább 1010 úgy mint Magyarország? Nem. És még a Fico ugat a Magyaroknak? ebből van elegem
Ugyan mit foglalkozzak egy olyan nemország politikusával, aminek se történelme, se területe, se himnusza:
http://www.youtube.com/watch?v=jvyCTic-RsA&playnext_from=TL&..
Kap egy magyar történelemkönyvet benne ebolával szennyezett porral. Épp elég ideje lesz kiolvasni.
,,Slovakia's History"
De ebből elég csak egy papírt adni :)
én a Mein Kampfot
meg is mondom hogy miért
Ficónak és Szlotának ajánlanám hogy tüzetesen olvassák át és nézzék meg hol van benne a helyük
tehát vegyenek vissza a nagy "árja" szlovák elméletből
mert ők senkik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!