Hol tartana az ország, ha még most is Gyurcsány lenne hatalmon?
"Aztan erdekes modon abbamaradtak a sajtohirek, az utolso forintjaig el tudott szamolni mindennel, marpedig ilyen esetben ez akkor sem feltetlenul megy, ha tiszta az ember. "
Forrás? Én nem így emlékszem a történetre.
Ami pedig a a vagyonosodását illeti:
Mire nem emlekszel igy? Hallgasd meg a parlamenti beszedet, fenn van, azelott szolalt fel mielott megvontak tole a mentelmi jogot.
Gyurcsany 2011 mentelmi jog, igy keresd youtube-on.
Ugyanott megtalalod a felvetelt is, amikor az ugyeszseg a vadakat elmondja neki es az ugyvedjenek. Publikus, youtube-ra is feltoltotte valaki.
Megtekintheto. A vádak alapjan bortonben kellett volna megrohadnia. Nem rohadt meg ott. Ergo nem talaltak semmit. Vagy azt hiszed hogy Orban Viktor joszivuen elengedte? Komolyan...legyszives...
Kedves utolsó, én nem csak a youtube-ról tájékozódom.:-) Gyurcsány mentelmi jogát a sukorói telekcsere miatt függesztették fel, amiről egyébként tavaly, nagy nehezen jogerős bírósági ítélet is született.
Megjegyzem, a feljelentést Schiffer András, az LMP vezetője tette Gyurcsány ellen, 2009-ben, NEM A FIDESZ. A többi vádlott viszont elvitte helyette a balhét, így bizonyítottság hiányában megszüntették ellene a nyomozást. Hálából személyesen kísérte el őket a börtönbe tavaly, és kormányváltás esetén teljes anyagi és erkölcsi kártérítést ígért nekik. Vélhetően előbbit már megkapták, a hallgatásért cserébe.
Naaaa.
Ez nagyon demagóg ez a "youtube-rol tajekozodas", nem untermensch kibeszelovideokat akartam mutatni, hanem orszaggyulesi kozvetitest illetve egy rendorsegi hoteles felvetelt. Igaz, a demagogia a szolasszabadsag része, akkor hadd legyek en is demagog. Veled szemben én nyersanyagból tájékozódom, míg te megrágott cikkeket olvasol. Ne a youtibe-ot ragadd meg, attol, hogy valami ott is hozzáférhető, még nem feltétlenül rossz. Ez olyan, mintha en a szinten youtube-on megtalalhato Rangos-Vona beszelgetes egy reszletere utaltam volna, te pedig lehuzod, hogy ejnye, ez csak youtube, es rákontrázol egy cikkel amit az esemenyrol irt valaki, aki latta a videot. "Videot". Ez is olyan csunyan hangzik, mikor annak a riportnak ez volt a lenyege. Szoval ezt keruljuk. Nehogymar lehuzd ezt a ket "fuj youtobe-os videot". Idelinkeltem oket. Legyszives, magyarazd el nekem, hogy mi a baj veluk. Abban az aspektusban, amiben felhoztam őket. Gyurcsanyt kemenyen megtamadtak - bebizonyitottam. Az ugyeszseg amit egy "intendánssal" (//mefiszto) az élén felallitottak, rendkivul komoly vadakkal illette. Szabadlabon van, ergo meguszta. A ketharmados politikai hatalommal szembemenve ez eleg komoly teljesitmeny es mimt emlitettem, gyakorlatilag tisztan sem biztos, hogy mukodott volna. Akkor ez miert rossz forras?
De valoban, biztos vagyok benne, hogy a Fidesz az altalad fentebb emlitett vadakat sosem kovette el.
Setalj egyet Felcsuton.
Kedves #36-os, azért (is) érdemes az írott sajtót (is) tanulmányozni, mert így nem felejtesz el olvasni, és képes maradsz értelmezni azt a kitételt, hogy “nem CSAK a youtube-ról tájékozódom”.😀 Annak is könnyebb utánanézni az értő olvasás képességének birtokában, mi is az a demagógia.
N.B. Különös felfogás azért ünnepelni valakit, mert “megúszta” a milliárdos nagyságrendű lopást.
Egy biztos: Fecó nem lopott volna milliárdokat napi szinten, ahogy a FIDESZ szemrebbenés nélkül tette, teszi.
De az egyszerű ember csak kb 30 milliót tud elképzelni, elkölteni, fogalma sincs mennyi a milliárd, így az már nem is érdekli!
"Egy biztos: Fecó nem lopott volna milliárdokat napi szinten, ahogy a FIDESZ szemrebbenés nélkül tette, teszi."
Miért is "biztos" ez?:D Érdemes elolvasni az első milliárdja történetét, belinkeltem. Vastagon benne van a 4-es metró-ügyben, amiben még most folyik a nyomozás, és amúgy toronymagasan a legnagyobb értékű korrupciós ügy, ami miatt várhatóan pénzt kell visszafizetnünk az EU-nak. És akkor még meg sem említettük a Nomentana, Altus, Fittelina-ügyeket, a brókerbotrányt, vagy azt a tényt, hogy Zuschlag és Czeglédy is - ki tudja, mi okból:-) - személyesen tőle várt segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!