Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol tartana az ország, ha még...

Hol tartana az ország, ha még most is Gyurcsány lenne hatalmon?

Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 19:45
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
68%
Valoban egy kis tarsashazban nott fel, de a politika elott felcsapott uzletembernek, es mar boven meggazdagodott, mire miniszterelnok lett. A penze nem a miniszterelnoksege alatt keletkezett.
2018. jún. 17. 11:22
 32/46 anonim ***** válasza:
55%
Es aki ezt nem hiszi el, az pont a Fideszt hazudtolja. Ugyanis 2011ben megszavaztak hogy a mentelmi jogat vegyek el parlamenti politikuskent, es felallitottak egy korrupcioellenws bizottsagot ellene, aminek csak az volt a feladata hogy minel tobbet raverjen. Aztan erdekes modon abbamaradtak a sajtohirek, az utolso forintjaig el tudott szamolni mindennel, marpedig ilyen esetben ez akkor sem feltetlenul megy, ha tiszta az ember. Szoval teljesen felesleges azt mondani hogy akkor gazdagodott meg, mert ez marhasag. Totalis blöff.
2018. jún. 17. 11:25
 33/46 anonim ***** válasza:
72%

"Aztan erdekes modon abbamaradtak a sajtohirek, az utolso forintjaig el tudott szamolni mindennel, marpedig ilyen esetben ez akkor sem feltetlenul megy, ha tiszta az ember. "

Forrás? Én nem így emlékszem a történetre.

Ami pedig a a vagyonosodását illeti:

[link]

2018. jún. 17. 11:47
 34/46 anonim ***** válasza:
39%

Mire nem emlekszel igy? Hallgasd meg a parlamenti beszedet, fenn van, azelott szolalt fel mielott megvontak tole a mentelmi jogot.

Gyurcsany 2011 mentelmi jog, igy keresd youtube-on.

Ugyanott megtalalod a felvetelt is, amikor az ugyeszseg a vadakat elmondja neki es az ugyvedjenek. Publikus, youtube-ra is feltoltotte valaki.

Megtekintheto. A vádak alapjan bortonben kellett volna megrohadnia. Nem rohadt meg ott. Ergo nem talaltak semmit. Vagy azt hiszed hogy Orban Viktor joszivuen elengedte? Komolyan...legyszives...

2018. jún. 17. 19:10
 35/46 anonim ***** válasza:
89%

Kedves utolsó, én nem csak a youtube-ról tájékozódom.:-) Gyurcsány mentelmi jogát a sukorói telekcsere miatt függesztették fel, amiről egyébként tavaly, nagy nehezen jogerős bírósági ítélet is született.

[link]

[link]

Megjegyzem, a feljelentést Schiffer András, az LMP vezetője tette Gyurcsány ellen, 2009-ben, NEM A FIDESZ. A többi vádlott viszont elvitte helyette a balhét, így bizonyítottság hiányában megszüntették ellene a nyomozást. Hálából személyesen kísérte el őket a börtönbe tavaly, és kormányváltás esetén teljes anyagi és erkölcsi kártérítést ígért nekik. Vélhetően előbbit már megkapták, a hallgatásért cserébe.

[link]

[link]

2018. jún. 17. 19:29
 36/46 anonim ***** válasza:
32%

Naaaa.

Ez nagyon demagóg ez a "youtube-rol tajekozodas", nem untermensch kibeszelovideokat akartam mutatni, hanem orszaggyulesi kozvetitest illetve egy rendorsegi hoteles felvetelt. Igaz, a demagogia a szolasszabadsag része, akkor hadd legyek en is demagog. Veled szemben én nyersanyagból tájékozódom, míg te megrágott cikkeket olvasol. Ne a youtibe-ot ragadd meg, attol, hogy valami ott is hozzáférhető, még nem feltétlenül rossz. Ez olyan, mintha en a szinten youtube-on megtalalhato Rangos-Vona beszelgetes egy reszletere utaltam volna, te pedig lehuzod, hogy ejnye, ez csak youtube, es rákontrázol egy cikkel amit az esemenyrol irt valaki, aki latta a videot. "Videot". Ez is olyan csunyan hangzik, mikor annak a riportnak ez volt a lenyege. Szoval ezt keruljuk. Nehogymar lehuzd ezt a ket "fuj youtobe-os videot". Idelinkeltem oket. Legyszives, magyarazd el nekem, hogy mi a baj veluk. Abban az aspektusban, amiben felhoztam őket. Gyurcsanyt kemenyen megtamadtak - bebizonyitottam. Az ugyeszseg amit egy "intendánssal" (//mefiszto) az élén felallitottak, rendkivul komoly vadakkal illette. Szabadlabon van, ergo meguszta. A ketharmados politikai hatalommal szembemenve ez eleg komoly teljesitmeny es mimt emlitettem, gyakorlatilag tisztan sem biztos, hogy mukodott volna. Akkor ez miert rossz forras?

[link]

[link]

De valoban, biztos vagyok benne, hogy a Fidesz az altalad fentebb emlitett vadakat sosem kovette el.

Setalj egyet Felcsuton.

2018. jún. 18. 01:06
 37/46 anonim ***** válasza:
32%
Te vagy a qrcsány ügyeletes mosdatója? Fogadjátok már el a pártközpontban, hogy az 5%-nyi ostobán kívül mindenki rühell benneteket, a vezéretekkel az élen! ;)
2018. jún. 18. 08:13
 38/46 anonim ***** válasza:

Kedves #36-os, azért (is) érdemes az írott sajtót (is) tanulmányozni, mert így nem felejtesz el olvasni, és képes maradsz értelmezni azt a kitételt, hogy “nem CSAK a youtube-ról tájékozódom”.😀 Annak is könnyebb utánanézni az értő olvasás képességének birtokában, mi is az a demagógia.

N.B. Különös felfogás azért ünnepelni valakit, mert “megúszta” a milliárdos nagyságrendű lopást.

2018. jún. 18. 08:48
 39/46 anonim ***** válasza:
66%

Egy biztos: Fecó nem lopott volna milliárdokat napi szinten, ahogy a FIDESZ szemrebbenés nélkül tette, teszi.

De az egyszerű ember csak kb 30 milliót tud elképzelni, elkölteni, fogalma sincs mennyi a milliárd, így az már nem is érdekli!

2018. jún. 19. 23:42
 40/46 anonim ***** válasza:
46%

"Egy biztos: Fecó nem lopott volna milliárdokat napi szinten, ahogy a FIDESZ szemrebbenés nélkül tette, teszi."

Miért is "biztos" ez?:D Érdemes elolvasni az első milliárdja történetét, belinkeltem. Vastagon benne van a 4-es metró-ügyben, amiben még most folyik a nyomozás, és amúgy toronymagasan a legnagyobb értékű korrupciós ügy, ami miatt várhatóan pénzt kell visszafizetnünk az EU-nak. És akkor még meg sem említettük a Nomentana, Altus, Fittelina-ügyeket, a brókerbotrányt, vagy azt a tényt, hogy Zuschlag és Czeglédy is - ki tudja, mi okból:-) - személyesen tőle várt segítséget.

2018. jún. 20. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!